19 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
19 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
19_mar

Γενικό προφίλ

Με το ξεκίνημα της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με συσκευές, ηλεκτρικές μηχανές ή ακόμα και υπολογιστές. Ακόμη δεν θα σας αρέσει καθόλου η καταπίεση σε καμία της μορφή και για αυτό με το δικό σας τρόπο θα βρείτε ένα τρόπο να «σπάσετε» το πρωτόκολλο ή τον καθωσπρεπισμό που περιβάλλει μια κατάσταση. Διαφορετικά, αν δηλαδή δεν το πράξετε εσείς, θα το δείτε να συμβαίνει ...γύρω σας!

Κριός

Σήμερα έχετε την ανάγκη να συναντήσετε φίλους και γνωστούς και να αξιοποιήσετε τόσο τις πρωτότυπες σκέψεις σας όσο και τις καινοτόμες ιδέες σας. Συναισθηματικά, ίσως παραμερίσετε κάποια λάθη από μπροστά σας, προκειμένου να νιώθετε όμορφα και να περνάτε καλά στη σχέση. Οικονομικά, αποφύγετε αγορές προϊόντων που δεν είστε σίγουροι, εάν είναι αυτό που ψάχνετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα εκδηλώσετε έχθρα σε κάποιον που σας πείραξε.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον ζώδιο του Υδροχόου θέλετε να κάτι διαφορετικό στα επαγγελματικά σας, προκειμένου να δημιουργήσετε μια μοναδική υπηρεσία ή ένα ξεχωριστό προϊόν. Αισθηματικά, θα αναζητήσετε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και του συντρόφου. Οικονομικά, η υπομονή σας εξαντλείται, γεγονός που δεν λύνει το πρόβλημα, αντίθετα το επιδεινώνει. Οι γεννημένοι του 1974 τα έχετε βάλει με κάποιους που πιστεύετε ότι είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά σας.

Δίδυμοι

Σήμερα, νιώθετε ότι βρίσκεστε στο φυσικό σας χώρο ανεξάρτητα από το που πραγματικά είστε. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί την επικοινωνία αλλά και τις κοινωνικές επαφές με άτομα που είτε εκτιμάτε είτε σέβεστε. Οικονομικά, δεν έχετε την στήριξη της οικογένειάς σας, αντίθετα θα πρέπει να συνεισφέρετε εσείς σε αυτούς, γεγονός που σας αγχώνει. Οι γεννημένοι του 1987 θα αρνηθείτε μια πρόταση για έξοδο από άτομο που δεν συμπαθείτε.

Καρκίνος

Σήμερα, ψάχνετε τρόπους να κάνετε κάποια πράγματα, χωρίς να σας καταλάβουν οι άλλοι, ώστε να δώσετε αφορμές για εντάσεις ή αντιπαραθέσεις. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ δίνει πολύ χρόνο σε φίλους και αυτό, αν και σας ενοχλεί, δεν ξέρετε πώς εποικοδομητικά να το διαχειριστείτε. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τα μούτρα γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Οι γεννημένοι του 1964 θα μάθετε κάποια πράγματα που αγνοούσατε.

Λέων

Σας αρέσει να είσαστε ισχυροί και να γίνεται αυτό που θέλετε όποτε σήμερα φροντίζετε με το δικό σας τρόπο να δείξετε στους άλλους πως, αν κάτι δεν είστε, είναι αδύναμοι. Αισθηματικά, προσπαθείτε να διαφυλάξετε την καλή εικόνα που έχετε χτίσει, αποφεύγοντας να χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι. Δεν σημαίνει όμως το ίδιο και στα επαγγελματικά οπού δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα κατανοήσετε πως χρειάζεται να ακολουθήσετε νέο δρόμο στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Σήμερα, δίνετε μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά, καταπλήσσοντας τους πάντες με τις ασυνήθιστες ιδέες σας και τις ριζοσπαστικές σας κινήσεις. Αισθηματικά, ίσως το έτερον ήμισυ σας πάει λίγο κόντρα, περισσότερο για να αναθερμάνει τη μεταξύ σας φλόγα παρά για κάτι άλλο. Οικονομικά, πέρα από τη βοήθεια που θα πάρετε, θα πρέπει να κάνετε και καλή διαχείριση. Οι γεννημένοι του 1964 θα παίξετε ένα ερωτικό παιχνίδι.

Ζυγός

Σήμερα ζυγίζετε τα πράγματα στα αισθηματικά σας και αποφασίζετε να τολμήσετε κάτι που μέχρι τώρα ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό σας. Επαγγελματικά, ίσως δεχτείτε κάποιες κατηγορίες ότι δεν εργάζεστε τόσο σκληρά όσο διατυμπανίζετε. Οικονομικά, εάν δεν υπήρχαν τα βάρη του παρελθόντος, θα ήσασταν μια χαρά και πάλι όμως με τη βοήθεια του Δία στον 8ο καλά πάνε. Οι γεννημένοι του 1982 θα αντιληφθείτε ότι δεν αξίζει να πολεμήσετε για κάτι που δεν πιστεύετε.

Σκορπιός

Μπορεί στο χώρο του σπιτιού να λαμβάνουν χώρα καταστάσεις που δεν θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κάτσετε και με σταυρωμένα χέρια, αντίθετα σήμερα αποφασίζετε να κάνετε την ανατροπή. Αισθηματικά, έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε αυτά που βαθιά επιθυμείτε με απίστευτη ευκολία. Αποφύγετε να κουράσετε το σώμα σας. Οι γεννημένοι του 1984 θα μεταθέσετε για άλλη μέρα κάποιες υποχρεώσεις.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον 3ο οίκο τα τηλέφωνα δεν σταματούν να χτυπούν και οι συναντήσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Επαγγελματικά, λαμβάνετε ένα μπόνους που σας ευχαριστεί και σας ικανοποιεί τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Αισθηματικά, ίσως διστάσετε να ζητήσετε συγνώμη για κάποιο λάθος αλλά για καλή σας τύχη το ταίρι σας θα σας συγχωρήσει. Οι γεννημένοι του 1973 θα δεχτείτε μια σπουδαία πρόταση.

Αιγόκερως

Αν και σε γενικές γραμμές είσαστε συγκρατημένοι, σήμερα όσον αφορά αγορές ίσως ξεφύγετε και κάνετε την υπέρβαση. Αισθηματικά, ένα φλερτ που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό θα σας πολιορκήσει στενά. Μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις που πιθανόν να εκθέσουν τόσο εσάς όσο και το άλλο πρόσωπο. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γεννημένοι του 1972 θα αποφύγετε να συναντήσετε άτομα που μόνο παράπονα ξέρουν να κάνουν.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο παίρνετε το παιχνίδι επάνω σας, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά, λειτουργείτε ομαδικά και βοηθάτε τους άλλους να αναδείξουν τόσο τα ταλέντα τους όσο και την αξία τους. Η θετική σας στάση απέναντί τους θα ανταμειφθεί με ένα απρόσμενα θετικό γεγονός για εσάς. Αποφύγετε να κοινοποιήσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Οι γεννημένοι του 1962 δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις συμβουλές που σας έδωσαν δικά σας άτομα.

Ιχθύες

Σήμερα, θέλετε να κάνετε πράγματα που θα σας ηρεμήσουν και θα σας επιτρέψουν να μην ασχοληθείτε με καταστάσεις που σας αναστατώνουν. Αισθηματικά, νιώθετε ένα ψυχρό κλίμα που προσπαθείτε να ζεστάνετε με κάθε τρόπο. Αντιδράστε σε σχόλια που σας παρουσιάζουν ως το θύτη μιας κατάστασης που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Οι γεννημένοι του 1971 θα αφιερωθείτε στην φροντίδα προσώπων νεαρής ηλικίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved