18 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









27 έως 28 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας εύφορος κήπος, υπό το φως της Πανσελήνου».

Ερμηνεία: Η μοίρα δίνει στον άνθρωπο τη δυνατότητα να εκπληρώσει όλες τις βασικές ανάγκες του και να αγγίξει την ευτυχία. Αυτό όμως θα γίνει αν ακούει την εσωτερική του φωνή και όχι αυτά που προτάσσουν οι άλλοι, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι σαν φυλακισμένος σε χρυσό κλουβί..

Αρκετές φορές διαθέτει ασυνήθιστες πνευματικές δυνάμεις, όπως τηλεπάθεια ή παρ’ αίσθηση αντίληψη.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν θέλετε πλήρη ασφάλεια, να πάτε φυλακή. Εκεί θα σας ταΐζουν, θα σας ντύνουν, θα σας περιθάλπουν και λοιπά. Το μόνο που λείπει είναι η ελευθερία» Ντουάιτ Αϊζενχάουερ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αρκετά περιπετειώδης αναμένεται να είναι η χρονιά που μόλις ξεκίνησε για σας, με έναν -τουλάχιστον- μεγάλο έρωτα να ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Φυσικά για τους ήδη δεσμευμένους αυτό είναι μάλλον πρόβλημα, πολύ περισσότερο που αν οι ίδιοι δεν ενδώσουν, τελικά ίσως το ...βρουν από τον/την σύντροφο τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείτε να ανανεωθείτε χωρίς να σπρώξετε σώνει και καλά τα πράγματα στα άκρα. Στα θετικά της χρονιάς συμπεριλαμβάνεται και η πλούσια κοινωνική ζωή, που πολλές φορές θα λάβει διαστάσεις ...παραμυθιού!

Οικονομικά

Λεφτά ...υπάρχουν! Η τύχη είναι με το μέρος σας μεν, αλλά φαίνεται πως οι κινήσεις και οι επιλογές σας υπαγορεύονται περισσότερο από το θυμικό και όχι την λογική σας. Έτσι, με τον έρωτα να σας έχει πάρει τα μυαλά, μπορεί πολύ εύκολα να σπαταλήσετε τα όποια πλεονεκτήματα σας, ξοδεύοντας αλόγιστα ή υπέρ του δέοντος. Από την άλλη πλευρά, όντας σε μια «ρέουσα» κατάσταση θα σας είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσετε νέες πρακτικές ή να αλλάξετε δουλειά, κάτι που τελικά θα σας ωφελήσει.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved