Star Stylist 18 Μαρτίου - Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 18 Μαρτίου - Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα σας! Κυριακή σήμερα και ευκαιρία για καφεδάκι και βόλτα.

Τα μαλλιά σας δεν χρειάζονται πολλά σήμερα. Ένα καλό βούρτσισμα, ένα μικρό πιάσιμο στα μισά μαλλιά και είστε έτοιμες. Θα μπορούσατε απλά να βάλετε ένα καπέλο για να δημιουργήσετε στυλ ή οποιοδήποτε άλλο ρομαντικό αξεσουάρ διάθετε.


Για τα νύχια σας είναι η ημέρα που θα ασχοληθείτε με το βάψιμο τους. Κάντε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! Κάντε τους σχέδια ή κολλήστε τους αυτοκόλλητα. Μόνο μην τα αφήσετε με ένα χρώμα!


Το πρόσωπο σας αφήστε το να αναπνεύσει. Κάντε του έναν καλό καθαρισμό και περιποιηθείτε το με την καθημερινή σας κρέμα. Αν θα χρειαστεί να βαφτείτε, τότε διαλέξτε ρομαντικά χρώματα και δημιουργήστε ένα φυσικό look. Η ημέρα επιτρέπει πρωτότυπο μακιγιάζ αλλά όχι κάτι υπερβολικό και βαρύ.


Η συμβουλή της ημέρας: Μην βάζετε μεγάλη ποσότητα προϊόντων στα μαλλιά σας. Δεν τους προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα, το μόνο που καταφέρνετε είναι τα μαλλιά την επόμενη ημέρα να χρειάζονται λούσιμο.


Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Υδροχόες που τελικά αποφάσισαν να μην αλλάξουν πλανήτη αλλά να αλλάξουν σύμπαν, οι Διδυμίνες που τελικά εμφανιστήκαν, οι Ταυρίνες που θα αξιοποιήσουν κατάλληλα την ημέρα και οι Κριαρίνες που έχουν βρει τον στόχο τους και δεν το χάνουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved