17 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
17 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
17_mar

Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με μία Σελήνη στον Αιγόκερω αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Κριό. Η ασυνεννοησία, η βιασύνη και η παρόρμηση θα είναι στην ημερήσια διάταξη ενώ στον αντίποδα οι δύο πλανήτες θα βοηθήσουν στο να περάσετε απροσδόκητα όμορφα μαζί με πρόσωπα που είχατε στην «μαύρη λίστα».

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ένταση, αφού η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στο ζώδιό σας δείχνει πώς πρώτα θα πράττετε και μετά θα σκέφτεστε τις συνέπειες. Η μέρα γλυκαίνει από το απόγευμα και μετά όπου η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον χείμαρρο των συναισθημάτων σας με καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε ιδεολογικές συζητήσεις.

Ταύρος

Νιώθετε κάπως ευλογημένοι, αφού τόσο ο Πλούτωνας που πραγματοποιεί τρίγωνο με το Δία όσο και η σύνοδος του δεύτερου με την Αφροδίτη σας χαρίζουν την ικανότητα να διαχειριστείτε τον ελεύθερο χρόνο σας αλλά και τις απαιτήσεις των γύρω με ιδιαίτερη ευκολία. Αισθηματικά, μέσα από κάποιο δώρο ή φιλοφρόνηση που θα δεχτείτε θα καταλάβετε πως κάποια πράγματα αλλάζουν.

Δίδυμοι

Η παρουσία τόσο του Δία όσο και της Αφροδίτης στον 12ο σας προστατεύει ενώ παράλληλα ρίχνει ένα πέπλο γοητείας γύρω από εσάς. Η αισθηματική ζωή περνάει σε πρώτο πλάνο όμως θα χρειαστεί να προσέξετε διότι τόσο ο κυβερνήτης σας που είναι ανάδρομος όσο και η θέση του Άρη σας κάνει να πείτε κάποια πράγματα χωρίς να τα φιλτράρετε. Κάποιο τηλέφωνο ίσως σας εκνευρίσει.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας πολλά πράγματα περιπλέκονται εξαιτίας της αδυναμίας κάποιων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εσείς από τη μεριά σας νιώθετε πως δίνετε τον υπέρ πάντων αγώνα αλλά αυτό δεν φτάνει, αφού στην πραγματικότητα αναπαράγετε λάθη του παρελθόντος. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας.

Λέων

Μία μέρα περίεργη που ενώ τα ενθαρρυντικά μηνύματα θα δίνουν και θα παίρνουν, πολλά πράγματα θα νιώσετε πως στραβώνουν στην τελική προσπάθεια. Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σας θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και γιατί όχι να τείνετε χείρα συμφιλιώσεως σε άτομα που είχατε ψυχρανθεί.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια μέρα με ευχάριστες προκλήσεις. Από την άλλη, χρειάζεται να επιδείξετε τις λεκτικές σας ικανότητες, χωρίς ωστόσο να γίνετε εριστικοί. Αισθηματικά, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν και κυρίως προσπαθήστε να θωρακίσετε τη σχέση σας γιατί ο Ανάδρομος Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει να λειτουργείτε με ωχαδερφισμό.

Ζυγός

Σε προσωπικό επίπεδο καλείστε να διαχειριστείτε τη συσσωρευμένη ενέργεια με την παρουσία Ερμή – Ουρανού στον 7ο σας οίκο. Ιδιαίτερα το πρωινό, θα καταλάβετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι πως δεν είσαστε και οι πιο εύκολοι χαρακτήρες. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά με τη Σελήνη στον Υδροχόο πολλά πράγματα αλλάζουν, στρέφοντας το κλίμα υπέρ σας.

Σκορπιός

Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον 7ο ηλιακό οίκο σας βοηθά να πορευτείτε πολύ όμορφα στα συναισθηματικά σας αλλά χρειάζεται να προσέχετε γιατί μάλλον λογαριάζετε χωρίς το ξενοδόχο. Έτσι, αυτό που βλέπετε ως ένα ερωτικό παιχνίδι τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη δεν θέλουν και πολύ να το μετατρέψουν σε μόνιμη σχέση. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς.

Τοξότης

Σήμερα το πρωί καλό θα είναι να προσέξετε τα οικονομικά σας, αφού η παρουσία της Σελήνης στον 2ο οίκο ίσως σας κάνει πιο παρορμητικούς. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού τονίζει το επικοινωνιακό σας ταμπεραμέντο, ωστόσο δεν θα πρέπει να βιάζεστε προκειμένου να γίνετε κατανοητοί από τους άλλους. Στα συναισθηματικά αποφύγετε τα επικοινωνιακά τρυκ.

Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια του πρωινού ίσως δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα ερωτικά αλλά και στην προσωπική σας εμφάνιση. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο από το απόγευμα και μετά θα σας αναγκάσει να δείτε τα οικονομικά σας από μια άλλη οπτική γωνία. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως η μέρα ανήκει τόσο σε εσάς όσο και στα άτομα που σας αγαπούν.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον 12ο κατά τη διάρκεια του πρωινού σας γεμίζει με λίγο άγχος, αφού νιώθετε πως πρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα. Από το απόγευμα και μετά και με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο ατενίζετε με μεγαλύτερη σιγουριά την ημέρα συν το ότι νιώθετε πως πολλές κινήσεις σας θα στεφθούν με επιτυχία. Αποφύγετε τις λιπαρές λιχουδιές, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν πάρτι εκεί.

Ιχθύες

Σήμερα, θα πρέπει να σκεφτείτε πως θα περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα με λιγότερα χρήματα. Ο Άρης από απέναντι σας κάνει κάπως πιο απαιτητικούς ενώ σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, προκειμένου να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Οι προσωπικές φιλοδοξίες ίσως έρθουν σε πλήρη αντίφαση με αυτά που προτάσσει το συναισθηματικό σας πρωτόκολλο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved