Τα SOS της εβδομάδας

 

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 17 έως 23 Μαρτίου

Το Σ/Κ έχει έναν κοσμοπολίτικο -ενίοτε και ροκ- χαρακτήρα με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην κάνετε κάποιο «σφικτό» πρόγραμμα, αφήνοντας περιθώρια για τις προ(σ)κλήσεις που έρχονται. Και επιπλέον να έχετε στην άκρη του μυαλού σας το «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο».

Main stream: Αλλαγές, αναθεωρήσεις, ανατροπές. Απροσδόκητα συναπαντήματα, εκπλήξεις. Ειδικά ενδιαφέροντα, Αστρολογία. Αγορές, κοινωνικές εκδηλώσεις. Μόδα, ομορφιά, life style.

SOS: Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Παραλογισμός, νευρικές κρίσεις. Αναίτιες εκρήξεις, ακρότητες.

Όμως δεν τελειώσαμε εδώ. Το «κλου» της υπόθεσης είναι η ρελάνς της Αφροδίτης, η οποία μετά τα μεσοβδόμαδα τρίγωνα, την Κυριακή σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Άρη, δημιουργώντας έντονα καρδιοχτύπια και ανοικτούς ορίζοντες στα ερωτικά, αφού όλα ...παίζονται!

Main stream: Φλερτ, ερωτισμός, σεξουαλικότητα. Πάθος, ταπεραμέντο. Γλέντι μέχρις εσχάτων.

SOS: Ζήλεια, βίαιη διεκδίκηση, φανατισμός. Απιστίες και ...αμαρτίες.

__________

Η Δευτέρα και η Τρίτη έχουν ανάλογα χαρακτηριστικά, με την Δήμητρα μάλιστα να επεκτείνει τα ψώνια μας και πέραν των αξεσουάρ ή των ειδών ένδυσης. Η σύνοδος της με την Έριδα είναι σίγουρα high tec και τα απανταχού gadgets μας περιμένουν!

Main stream: Δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, κοινωνικές εκδηλώσεις. Κοινωνική δικτύωση. Τεχνολογικά επιτεύγματα, επιστημονικά ενδιαφέροντα. Φιλολογικές μελέτες. Οργάνωση γραμματείας.

SOS: Κουτσομπολιά, επιπόλαιη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

__________

Από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη ωστόσο, αναλαμβάνει δράση ο Άρης και η θάλασσα της καθημερινότητας μας γίνεται λίαν τρικυμιώδης. Οι δύο «κρυφές» αντιθέσεις του με τον Ήλιο και τον Ερμή πριμοδοτούν συγκρούσεις και εντάσεις με τα ατυχήματα -φευ- να καραδοκούν. Από την άλλη πλευρά πολλά πράγματα θα γίνουν γρήγορα και άμεσα, προσπερνώντας περιορισμούς και διλήμματα. Γενικά συνιστάται η αποφόρτιση της πλεονάζουσας ενέργειας μέσω ενός συγκεκριμένου έργου.

Main stream: Δυναμικές πρωτοβουλίες, σπορ, γυμναστική. Έντονες εργασίες. Σεξ.

SOS: Έριδες, καβγάδες, ανταγωνισμοί. Ανταρσίες, βία. Αυταρχισμός, αυτοδικία. Καψίματα, σπασίματα, κοψίματα. Ψύξεις, πιασίματα, φλεγμονές.

Όσον αφορά τις αγορές, θα πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εύθραυστο κι αν μπορείτε να το κάνετε, μην αντικαταστήσετε άμεσα τις όποιες ζημιές, αφού τα ανταλλακτικά θα έχουν την ...ίδια τύχη!

__________

Την Πέμπτη γίνεται και η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, η οποία είναι αρκούντως ανατρεπτική. Έχουμε όμως ένα μήνα καιρό για να διαπιστώσουμε πως μπορεί από την απόλυτη βεβαιότητα να περάσουμε σε μια μάλλον ασύμμετρη πραγματικότητα, όπου το απρόβλεπτο, οι ριζοσπαστικές λύσεις αλλά και ο εξτρεμισμός έχουν το πάνω χέρι. Κι αν όλα αυτά σας ηχούν κάπως ...απειλητικά, θα πρέπει να θυμίσω πως ο Ουρανός (αυτός ...φταίει για όλα), που αρέσκεται στο να ανατρέπει χωρίς να διέπεται από ηθικά κριτήρια, είναι πραγματικά σωτήριος όταν ασκεί την επιρροή του πάνω σε μια «χάλια» κατάσταση, όπως αυτή που βιώνουμε τώρα.

__________

Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με μια σούπερ ...ομοβροντία από το δίπολο Κρόνου-Ουρανού, με αποτέλεσμα πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μας να θυμίζουν ...πραξικόπημα!

Το τέλειο θα ήταν ο συνδυασμός του νέου με το παλιό αλλά όπως έχει δείξει η εμπειρία, κάτι τέτοιο μπορεί να εκπληρωθεί εύκολα μόνον όσον αφορά τις Επιστήμες την Τεχνολογία ή ακόμη και την Αστρολογία. Αντίθετα στις ανθρώπινες σχέσεις -και πολύ περισσότερο στην πολιτική- συνήθως προκύπτουν «εμπλοκές» που με την σειρά τους οδηγούν σε αυταρχικές πρακτικές.

Οι όψεις γίνονται πρακτικά το ερχόμενο Σάββατο αλλά μπορεί να «δείξουν» από την Παρασκευή.

Main stream: Τεχνολογικές εφαρμογές. Ψυχολογία, Κοινωνιολογία. Συμπόρευση νέων και ηλικιωμένων. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή κουλτούρας. Πολιτική αναθεώρηση.

SOS: Οργισμένες αντιδράσεις, σοκ. Ακραίες αντιπαλότητες, πραξικοπηματική συμπεριφορά. Χάσμα γενεών. Παραβίαση της δεοντολογίας σε όλα τα επίπεδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved