Star Stylist 17 Μαρτίου - Tο φυσικό look θα κυριαρχήσει σήμερα

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 17 Μαρτίου - Tο φυσικό look θα κυριαρχήσει σήμερα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ήρθε το Σάββατο; Πολύ γρήγορα πέρασε αυτή η εβδομάδα. Παρ’ όλες τις καθυστερήσεις, τις ταλαιπωρίες και τις ασυνεννοησίες είχε και τα καλά της. Τώρα, ποια είναι αυτά; Στην κάθε μία κάτι διαφορετικό. Μην είμαστε και αχάριστες!

Για τα μαλλιά σας καλό θα ήταν να μην σκεφτείτε το κούρεμα, καθώς και να προσπαθήσετε να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία θερμότητας (όπως η πρέσα). Για το χτένισμα θα πρότεινα να βάλετε σε πιο χαμηλή σκάλα την θερμότητα στο πιστολάκι (για την αποφυγή ατυχημάτων). Μια πολύ καλή επιλογή είναι να χτενίσετε τα μαλλιά σας έχοντας σαν βάση το ίσιο και στο τελείωμα τους να κάνουν ένα ελαφρύ σπάσιμο ή να έχουν μια κλήση προς τα έξω.

Για τα νύχια σας μια πολύ καλή επιλογή είναι το γαλλικό αλλά η πλάγια εκδοχή του. Διαλέξτε σαν βάση ένα γαλακτώδες χρώμα σε γήινη απόχρωση και για το γαλλικό δύο διαφορετικές αποχρώσεις, ένα καφέ και ένα λευκό (απαλό) χρώμα. Αν προσθέσετε και λίγα στρας τότε πιάσατε το νόημα της ημέρας!

Στο μακιγιάζ το φυσικό look είναι αυτό που θα κυριαρχήσει σήμερα! Οπωσδήποτε βάλτε make up και πούδρα όσο πιο διαφανή και ελαφριά μπορείτε. Για τα μάτια σας διαλέξτε αποχρώσεις καφέ και μπεζ. Προσθέστε μολύβι στα μάτια σας σε καφέ απόχρωση και μάσκαρα. Μην ξεχάσετε το ρουζ!

Η συμβουλή της ημέρας: Να πίνετε όσο πιο πολύ νερό μπορείτε. Το νερό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Αιγοκερίνες που περιμένουν τόσο καιρό να ακούσουν χαρμόσυνα νέα, οι Ταυρίνες που ακόμα είναι αγκαλιά με τον χοντρό και οι Καρκίνες που λάλησαν από την ασυνεννοησία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved