16 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
16 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









25 έως 26 Ιχθύων

Σύμβολο: «Μια Σελήνη δύο ημερών στον δυτικό ορίζοντα».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ καλείται να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης, ανταποκρινόμενος με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο στις προκλήσεις της ζωής. Ο προσωπικός του δρόμος χαρακτηρίζεται από μια υποκειμενική αίσθηση των πραγμάτων, η οποία δίνει και το μέτρο της διαφορετικότητας. Η διαίσθηση και οι «μεταφυσικές» ιδιότητες είναι τα κυριότερα εφόδια σε αυτό το ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται και μια ισχυρή ροπή προς τον Πνευματισμό.

Αν όμως το άτομο είναι ακαλλιέργητο, παρασυρμένο από το θυμικό του μπορεί να γίνει φανατικό με ολοκληρωτικές απόψεις.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η ικανότητα να συγχωρείς είναι προσόν του δυνατού. Οι αδύναμοι ποτέ δεν συγχωρούν» Μαχάτμα Γκάντι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από την μια πλευρά, η πλούσια κοινωνική ζωή θα σας ανταμείψει με ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες όμως δεν έχουν απαραίτητα κάποιον πιο «προσωπικό» χαρακτήρα. Θα έλεγε μάλιστα κανείς ότι από την στιγμή που μια σχέση γίνει πιο στενή θα αρχίσουν να εμφανίζονται συμπτώματα απολυτότητας και χειριστικών πρακτικών, αναιρώντας έμπρακτα τον αρχικά ανοικτό ή φιλελεύθερο χαρακτήρα της. Σε αυτό το επίπεδο, για τους άνδρες αναμένονται δυνατές εμπειρίες, με γυναίκες που δεν είναι καθόλου «του χεριού τους», ενώ αντίστοιχα οι τελευταίες καλούνται να διαχειριστούν ένα ισχυρό πάθος σε συνάρτηση με τα «πρέπει» τους.

Οικονομικά

Η χρονιά σας θα είναι καλή, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση διαπιστώσετε πως κλείνει ένας κύκλος και είστε υποχρεωμένοι να εγκαταλείψετε τις μέχρι τώρα επιλογές σας, κάτι που ενδεχομένως να συνοδεύεται από απώλειες. Το ζητούμενο είναι να ανοίξετε έναν νέο δρόμο, αφού έτσι θα μπορέσετε να βελτιώσετε θεαματικά την θέση σας, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Σε αυτήν την προσπάθεια θα βρείτε ισχυρούς συμμάχους, πρόθυμους να σας βοηθήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved