Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σας. Σήμερα τα αντιβιοτικά έκαναν δουλειά και τα αντιπυρετικά επίσης αλλά ευτυχώς πρόλαβα στην προ Μόσιαλου εποχή γιατί η υγεία με τον Λοβέρδο είναι σαν το τζόκερ: «Και αν σου κάτσει;» μάλλον θα ...ταξιδέψεις!

Εγώ πήρα το φαρμακάκι μου κι είμαι εντάξει οπότε λέω να σολάρω...

Αποικία news

-Το κόλπο grosso πάει να κάνει ο Πάνος Καμμένος. Εάν μπει και ο Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης, οι Ευρωπαίοι θα χάσουν μάλλον τον ύπνο τους διότι είναι ο πιο αναγνωρισμένος στο Παγκόσμιο κι Διεθνές Δίκαιο. Αναμένουμε...

-Ο Προβόπουλος είχε πει πως είχε ενημερώσει κι Καραμανλή κι Παπανδρέου για το έλλειμμα. Παρόντες λέει ήταν και ο Παπακωνσταντίνου αλλά κι η Κατσέλη. Ε, τώρα που αδειάζει η πτέρυγα των Χουντικών στον Κορυδαλλό θα γεμίσει από άλλους.

-Το ανέκδοτο της ημέρας: Η Διαμαντοπούλου είναι Υπουργός που θα φέρει την ανάπτυξη. Εδώ να δώσει βιβλία στα παιδιά και τα είδε όλα κωλυόμενα όχι να αναπτύξει. Τι να πει κανείς. Το χρήμα στο λαιμό της.

-Η Ειρήνη Μερκούρη αναμφισβήτητα μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική showbiz. Στην τελευταία εγχείρηση που υπεβλήθη (περαστικά και σιδερένια) είδε λέει κάποιον άγιο δίπλα της. Τα ίδια συμπτώματα είχε κι ο Ξηρός και άνοιξε συζήτηση με δυο που τους πέρασε για τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ αλλά τελικά ήταν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής….

Η ερωτική εξίσωση της ημέρας: Αφροδίτη/Δίας = Σελήνη/Βόρειος Δεσμός = Ερμής/Vulcanus= Ήλιος:

Χαρά που παίρνω από την αγάπη ενός ατόμου. Η ένωση της γυναίκας με έναν άνδρα. Η καθημερινή συνύπαρξη του άνδρα και της γυναίκας. Ερωτική διέγερση. Μια ζωή ή ένας τρόπος διαβίωσης που απαιτεί συνεχώς κίνηση.

Tα αισθηματικά θα κυμανθούν μεταξύ του «Σε αγαπώ σε μισώ σημειώσατε ΔΙΠΛΟ» και του «Κάτσε και μέτρα», αφού οι σύγχρονοι Έλληνες αγαπούν με Νίκο Οικονομόπουλο, χωρίζουν με Πάνο Κιάμο και φτιάχνονται με Νότη Σφακιανάκη. Μεγάλες αλήθειες αλλά και πολλές κεκαλυμμένες φιλίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Ηλικιακά κι εμφανισιακά στάνταρ και κοινωνικά status πάνε στον βρόντο αφού τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο συναίσθημα. Σήμερα, ακόμα και η λογική… έχει πάει για ψώνια!

Η εξίσωση της Ελλάδας: Ήλιος (Ελλάδας)= Ποσειδώνας/Hades= Wi/Ποσειδώνας = Ερμής/Admetos = Kronos/Admetos:

Κίνδυνος μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα. Κίνδυνος στο νερό. Απώλειες από πνιγμό. Ταξίδια θάλασσας. Ναυάγιο. Προβλήματα σχετικά με τα φάρμακα, ουσίες κλπ. Παράλογες απαιτήσεις. Διακοπή ή παραίτηση που θα συζητηθεί. Ένα άτομο όπου θα καταφέρνει να διακριθεί μέσα από τις δυσκολίες που έχει να περάσει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο χρόνος είναι δωρεάν αλλά είναι ανεκτίμητος. Δεν είναι κτήμα σου αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Δεν μπορείς να τον φυλάξεις αλλά μπορείς να τον ξοδέψεις. Και από τη στιγμή που τον χάσεις, δεν μπορείς να τον πάρεις πίσω» Harvey Mackay

Το τραγούδι της ημέρας: Κάνω μιαν ευχή – Δημήτρης Κατής & οι Εξόριστοι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved