Star Stylist 16 Μαρτίου - Μεταμορφώστε μαλλιά, νύχια και πρόσωπο

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 16 Μαρτίου - Μεταμορφώστε μαλλιά, νύχια και πρόσωπο

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα! Η ημέρα σήμερα μιλάει για μεταμορφώσεις που θα έχουν σταθερά αποτελέσματα. Μεταμορφώνουμε μαλλιά, νύχια, πρόσωπο, άντρα… όλα στο καλάθι! Και αν δεν μεταμορφώσουμε αυτά, τότε θα πετάξουμε τα άχρηστα για να κρατήσουμε μόνο ότι μπορεί να έχει διάρκεια μέσα στον χρόνο.

Στα μαλλιά σας η βαφή είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχετε. Οι ριζικές μεταμορφώσεις βρίσκονται πάλι μπροστά και ας τελείωσαν οι απόκριες! Σήμερα η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά σας ευνοείται και τα αποτελέσματα θα είναι πιο σταθερά. Οι αποχρώσεις που κερδίζουν τα βλέμματα είναι οι ψυχρές.

Για τα νύχια σας το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι η ιδανική αξιοποίηση της σημερινής ενέργειας. Περιποιηθείτε πόδια-χέρια και θα νιώσετε την διαφορά. Διαλέξτε τις ανοιχτόχρωμες γήινες αποχρώσεις.

Στο πρόσωπο σας σήμερα θα νομίσετε ότι δεν είστε εσείς αλλά κάποια άλλη. Για αρχή φροντίστε οπωσδήποτε να κάνετε peeling και μάσκα. Τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν αρκετά. Στην συνέχεια φροντίστε να καλύψετε όλες τις ατέλειες (ξέρετε κόψτε τα μάγουλα, μεγαλώστε τα μάτια και τέτοιου είδους πραγματάκια). Στο μακιγιάζ που θα κάνετε παίξτε με τις σκιές βάζοντας αποχρώσεις ανοιξιάτικες αλλά φτιάχνοντας βάθος στα μάτια.

Η συμβουλή της ημέρας: Είναι καλό να κόβετε λίγο τα μαλλιά σας μετά από κάθε τεχνική εργασία. Επειδή τα μαλλιά έχουν δεχτεί χημικά, κόβοντας τα βοηθάει να αναπνεύσουν και να συνεχίσουν να μακραίνουν πιο υγιή.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Αιγοκερίνες που είναι μπροστά και με διαφορά, οι Ταυρίνες που πήραν μερικά κιλά αυτές τις ημέρες, οι Παρθένες που όλο ξεκινούν την διατροφή και όλο την χαλούν, οι Καρκίνες που κάνουν ένα βήμα μπρος και δύο πίσω και οι ουρανοκατέβατες Κριαρίνες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved