Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/3

 

Σελήνη στον Αιγόκερω

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15 έως 17/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η μυστηριώδης γυναίκα συνεχίζει την πλανητική της πορεία, αλλάζοντας γκριμάτσες ανάμεσα στον χορό των πλανητών και βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω, σήμερα 15/3 στις 12:24 το μεσημέρι.

Το διήμερο που ακολουθεί είναι πλανητικά ευδιάθετο και μας χαμογελά ακόμα και κάτω από την πρόσκαιρη συνοφρύωση του.

Στις 15:05 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει ως το απόγευμα να αναπολούμε τις φιλοδοξίες μας βάζοντάς τις σε ιεραρχία, ενώ παράλληλα γινόμαστε ιδιαίτερα παραπλανητικοί, εφόσον δεν εκφράζουμε καθαρά τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας.

Στις 19:26 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγες ώρες αργότερα στις 22:55 το τετράγωνο με τον Ερμή, κλείνουν την ημέρα με ένταση και αρκετή ανυπομονησία.

Το βράδυ μας θα μοιάζει με συνεχή προσπάθεια επιβολής των ιδεών και των αντιλήψεών μας, οι οποίες θα είναι άκαμπτες και παρορμητικές. Κάθε κίνηση να συνεννοηθούμε για διάφορα θέματα, θα πέσει στο κενό λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, παρόλο που το χιούμορ δεν θα λείπει. Η παρόρμηση μπορεί να επιφέρει παρεξηγήσεις ενώ ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος. Τα ερεθίσματα που θα δεχόμαστε θα είναι πολλά, χρειάζεται όμως αυτοκυριαρχία και ευελιξία.

Στις 16/3 στις 4:18 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη είναι η απαρχή μιας σειράς εξαιρετικών όψεων, στις οποίες η Σελήνη θα συμμετέχει σαν guest μιας πλανητικής υπερπαραγωγής.

Η σύνοδος με τον Πλούτωνα στις 5:00 το πρωί, το τρίγωνο με τον Δία στις 6:00 και το τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 9:12 το πρωί, αποτελούν μια εντυπωσιακή σύνθεση, που θα επιδράσει θαυμάσια στην ψυχολογία μας.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει στον απόηχο των παραπάνω σχηματισμών, δημιουργώντας μας σφοδρά συναισθήματα, τάσεις ξεφαντώματος μέχρι εξαλλοσύνης, ανάγκη για απόκτηση διάφορων αγαθών και γενικότερα μια γενναιόδωρη στάση απέναντι στους άλλους και στις καταστάσεις.

Η ανάγκη μας να εκφραστούμε, ξεπερνά ακόμα και τις επιφυλάξεις της Αιγοκερίσιας Σεληνιακής φύσης, ενώ η επικοινωνία μας ακόμα και αν γίνεται κάπως ανορθόδοξα, μας δημιουργεί την τάση να το διασκεδάσουμε και όχι να αναθεματίσουμε.

Στις 17/3 στις 13:11 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο επηρεάζει θετικά την ημέρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να διευθετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο πάσης φύσεως εκκρεμότητες και να δούμε έκπληκτοι πως τα πράγματα είναι εύκολα και βατά, ακυρώνοντας όλες μας τις αμφιβολίες. Αυτό θα ισχύσει μόνο αν είμαστε πολύ συγκεκριμένοι και σαφείς στις δραστηριότητές μας, ξέρουμε τι ακριβώς επιδιώκουμε και έχουμε την πλήρη ευθύνη των πράξεών μας.

Διαφορετικά, το τετράγωνο με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 15:00 το μεσημέρι επηρεάζοντας ώρες πριν, μπορεί να μας απογοητεύσει, επιφέροντας αντίθετα αποτελέσματα και οι αμφιβολίες μας να επιβεβαιωθούν προκλητικά.

Χρειάζεται πειθαρχία και σύνεση, ώστε να εκμεταλλευτούμε υπέρ μας ένα πλανητικό σκηνικό, που τσεκάρει συνεχώς τις αντοχές μας και ανταμείβει πλουσιοπάροχα.

Στις 18:12 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για ένα διανοητικό ράλι, που θα μας μείνει αξέχαστο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved