15 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
15 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24 έως 25 Ιχθύων

Σύμβολο: «Μια μυητική-καθαρτήρια τελετή».

Ερμηνεία: Ουσιαστικά η μοίρα αυτή προσδίδει χαρακτηριστικά Σκορπιού.

Ο άνθρωπος εδώ καλείται να ξεπεράσει τα πάθη του και την προσκόλληση του στον υλικό κόσμο, για να μεταμορφωθεί σε ένα ον με ύψιστες πνευματικές αξίες και ενσυνείδηση. Κι αυτό δεν συντελείται θεωρητικά αλλά μέσα από δυνατά βιώματα που τελικά είναι και το κλειδί για το πέρασμα σε έναν νέο εαυτό.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Μόνο αφού έχουμε χάσει τα πάντα, είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα» Chuck Palahniuk

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Επιλογές για κάθε ...γούστο έχει η χρονιά που μόλις ξεκίνησε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχετε εξασφαλίσει μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Ιδιαίτερα οι γυναίκες μπορεί να πέσουν σε «λάθος χέρια», κάτι που μπορεί να πονέσει αν παράλληλα δημιουργηθούν και μεγάλες προσδοκίες. Αν βέβαια κινηθείτε στα πλαίσια του «ζω το σήμερα, χωρίς να νοιάζομαι για το αύριο», τότε ...ούτε γάτα ούτε ζημιά, αφού και γνωριμίες θα κάνετε και θα περάσετε καλά, ζώντας έναν, δύο ή ...τρεις μεγάλους έρωτες. Όσον αφορά τους δεσμευμένους, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν προκλήσεις και πιεστικά διλήμματα και αν η υπάρχουσα σχέση δεν έχει σταθερές βάσεις, τότε το πιθανότερο είναι να πάρει την ...άγουσα προς τα αποδυτήρια! Ωστόσο στην αντίθετη περίπτωση, η επιβεβαίωση των ισχυρών δεσμών μέσα από μια κρίση ή δοκιμασία, θα επιστεγάσει ένα πιο όμορφο και δημιουργικό μέλλον.

Οικονομικά

Ευκαιρίες θα υπάρξουν, όμως ο κίνδυνος μιας εξαπάτησης είναι υπαρκτός και θα πρέπει να έχετε τον νου σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται να συνεργαστείτε, καταβάλλοντας ένα αξιοσημείωτο μερίδιο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς το «όπλο» του Ποσειδώνα, παρουσιάζοντας αυτά που θέλουν να δουν οι άλλοι ή παρακάμπτοντας τους όποιους σκοπέλους με «τιμόνι» την διαίσθηση σας. Ακόμη, το να επιμείνετε σε παρωχημένα σχήματα (επαγγελματικά) ή να ακολουθήσετε την «πεπατημένη» (στα οικονομικά), μάλλον ζημιά θα σας κάνει αφού οι πλανήτες απαιτούν «αλλαγή εδώ και τώρα»! Πολύ καλή χρονιά για όσες ή όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved