15 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
15 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
15_mar

Γενικό προφίλ

Αν και η μέρα ξεκινά με ευθύνες και καθήκοντα εντούτοις έχετε όλες τις ευκαιρίες για να κάνετε και πράγματα που σας αρέσουν. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα προσφέρει αντοχή και δύναμη για να πραγματώσετε ή να ολοκληρώσετε σχέδια δύσκολα στην εφαρμογή τους. Αποφύγετε πάντως να πάτε ενάντια σε πρόσωπα εξουσία και δείξτε σεβασμό απέναντι στους νόμους.

Κριός

Σήμερα, δείχνετε αξιοθαύμαστο θάρρος και μεγάλο κουράγιο απέναντι σε καταστάσεις που δεν θα ήταν λίγοι αυτοί που θα οπισθοχωρούσαν. Όσον αφορά σε θέματα εργασίας, θα αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις, προκειμένου να βοηθήσετε τους ανωτέρους σας. Αισθηματικά, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1963 θα παραδεχτείτε μια λανθασμένη σας κίνηση.

Ταύρος

Μπορεί οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν καλή διάθεση εσείς όμως βρίσκεστε σε μια κατάσταση αγωνίας, καθώς δεν ξέρετε αν τα πράγματα θα πάνε τόσο καλά όσο σας υπόσχονται. Επαγγελματικά, νιώθετε κάπως κουρασμένοι διότι οι συνεχόμενες καθυστερήσεις σας έχουν εξαντλήσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αισθηματικά, αποφύγετε να αναλωθείτε σε πράγματα που δεν πιστεύετε. Οι γεννημένοι του 1988 θα αποδειχτείτε καλοί καπετάνιοι.

Δίδυμοι

Ερωτικά, θέλετε να κάντε πράγματα που θα σας προσφέρουν ηρεμία και θα εξομαλύνουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οικονομικά, κινείστε σήμερα πιο προσεκτικά και, χωρίς να είστε φειδωλοί, δείχνετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στον τρόπο που ξοδεύετε. Επαγγελματικά, ίσως μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία αποβεί θετική για την εξέλιξη των στόχων σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα βρείτε την αγάπη σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Καρκίνος

Αυτά που επιθυμείτε έρχονται σε αντιπαράθεση με αυτά που σας προτείνουν τα δικά σας πρόσωπα. Μη διατεθειμένοι να ρισκάρετε για κάτι νέο, κινδυνεύετε να μείνετε προσκολλώμενοι σε καταστάσεις που σας πιέζουν. Επαγγελματικά, θα πρέπει να μην κρίνετε τις καταστάσεις με βάση το τώρα αλλά το αύριο. Αποφύγετε να λειτουργήσετε σπασμωδικά. Οι γεννημένοι ου 1956 θα κάνετε αλλαγές στο χώρο της οικίας σας.

Λέων

Θέματα καθημερινής ρουτίνας ίσως σας δυσκολέψουν σήμερα καθώς θα πρέπει αναγκαστικά να ασχοληθείτε μαζί τους. Αισθηματικά, λαμβάνετε χαρούμενα και θετικά μηνύματα που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας φτιάχνουν το κέφι. Επικοινωνιακά, αποφύγετε να επιμείνετε σε θέσεις που βλέπετε ότι δεν μπορούν να περάσουν με τίποτα. Οι γεννημένοι του 1963 θα αποσπάσετε θετικά σχόλια ή κομπλιμέντα.

Παρθένος

Συγκρατημένα ευτυχισμένοι θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε σήμερα, καθώς πολλά πράγματα πηγαίνουν όπως επιθυμείτε αλλά δεν θέλετε να πάρουν και τα μυαλά σας αέρα. Αισθηματικά, ίσως δραστηριοποιηθείτε περισσότερο μέσα στη σχέση, αναζητώντας την χαρά και τον έρωτα. Επαγγελματικά, πείτε όχι σε προτάσεις που δεν σας ταιριάζουν ή σας είναι αδιάφορες. Οι γεννημένοι του 1964, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας ξεγλιστρήσουν.

Ζυγός

Αν και τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, ανησυχείτε μήπως τα πράγματα πάρουν την κατιούσα. Επαγγελματικά, θα θέλατε να νιώθατε περισσότερο αγαπητοί και απαραίτητοι και επειδή αυτό δεν συμβαίνει νιώθετε την ανασφάλεια να σας πνίγει. Αισθηματικά, δείχνετε πιο προσεγγίσιμοι κι αυτό βοηθά να έχετε ευτυχή και ερωτικά πλησιάσματα. Οι γεννημένοι του 1979 θα δεχτείτε κάποιες μομφές από τους προϊσταμένους σας.

Σκορπιός

Επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές γίνονται μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας. Δεν είναι καιρός για λάθη και οπισθοχωρήσεις όσοι συμμετέχουν σε ένα έργο θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι θα το υποστηρίξουν μέχρι τέλους. Αισθηματικά, αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε ένα όμορφο και δημιουργικό δρόμο που σας προκαλεί μεγάλες συγκινήσεις. Οι γεννημένοι του 1981 θα ασχοληθείτε επισταμένως με την εμφάνιση σας.

Τοξότης

Σήμερα δίνετε βαρύτητα σε οικονομικές συναλλαγές από τις οποίες εξαρτώνται πάρα πολλά πράγματα. Συναντήσεις με άτομα στάτους ή καταξιωμένα θα σας ωθήσουν να κάνετε αλλαγές όσον αφορά τον τρόπο που διαπραγματεύεστε. Αισθηματικά ζητήματα πάνε από το καλό στο καλύτερο ενώ ένα ευτυχές γεγονός ολοκληρώνει τη χαρά που μοιράζεστε. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείξετε ευγνωμοσύνη στους ευεργέτες σας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στρέφετε το ενδιαφέρον σας περισσότερο στις προσωπικές σας υποθέσεις και επιθυμίες. Εντάσεις με συνεργάτες ίσως σας αποκαλύψουν παραπόνα και καταστάσεις που ως τώρα δεν γνωρίζατε. Προσπαθήστε να αποφύγετε να είστε υπερβολικά αυστηροί απέναντι σε πρόσωπα που φαίνονται ασυνεπείς επειδή τα φαινόμενα ίσως απατούν. Οι γεννημένοι του 1972 θα παρέμβετε σε μια αντιπαράθεση.

Υδροχόος

Άτομα με τα οποία βρίσκεστε σε καθημερινή επαφή ίσως σήμερα σας αναστατώσουν ή σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Επαγγελματικά, δεν θα πρέπει να φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια γιατί αν το κάνετε την τελευταία στιγμή, τότε ίσως να είναι ήδη αργά. Αισθηματικά κάτι καινούργιο μπαίνει στη ζωή σας που, αν και νομίζετε ότι ξέρετε πως να χειριστείτε, ίσως αποδειχτεί το αντίθετο. Οικονομικά, θα βοηθήσετε άτομα που έχουν ανάγκη τη στήριξη σας. Οι γεννημένοι του 1984, μην εναποθέτετε τις ελπίδες σας στους άλλους.

Ιχθύες


Το παρελθόν σας κατατρέχει και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε, χωρίς να το λαμβάνετε υπόψη. Εντούτοις, κάποιες νέες επαφές και γνωριμίες έρχονται να αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό προς το καλύτερο. Αισθηματικά, κερδίζετε αυτά που θέλετε πότε εύκολα και πότε δύσκολα. Επαγγελματικά, ανεβάστε ρυθμούς και αξιοποιείστε τις δυνατότητες που έχετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα αποβάλλετε κάποια άγχη.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved