14 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
14 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
14_mar_copy

Γενικό Προφίλ

Μια από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά ημέρες της χρονιάς σηκώνει αυλαία σήμερα. Με τη Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο του Τοξότη και έναν ...βομβαρδισμό από ερωτικά vibes, όλα είναι ανοικτά. Βέβαια, επαφίεται στην καλή σας θέληση το αν θα συμμετέχετε και με ποιό τρόπο σε αυτό το πανηγύρι. Την παράσταση πάντως κλέβει η Αφροδίτη, αφού εκτός από τις αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Άρη και τον Πλούτωνα, η σύνοδος της με τη Μαύρη Σελήνη δίνει στο σεξ απίλ μια ...άλλη διάσταση!

Κριός

Σήμερα δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε επαγγελματικές υποθέσεις που σας ταλανίζουν και σας ταλαιπωρούν με καθυστερήσεις και ματαιώσεις. Αισθηματικά νιώθετε ότι ζείτε στον παράδεισο και ό,τι θέλετε το έχετε. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται, ενώ θέματα νομικής φύσεως μπορούν να έχουν μια θετική κατάληξη με τη βοήθεια κοντινών σας προσώπων. Οι γεννημένοι του 1986 θα επιλύσετε ένα αισθηματικό ζήτημα.

Ταύρος

Η θετική σας διάθεση συμβάλλει θετικά στις σχέσεις σας με τους άλλους ενώ δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως κάποια άτομα έχουν αλλάξει γνώμη για εσάς προς το καλύτερο. Αισθηματικά ευχαριστείτε την καλή σας τύχη για τον μοναδικό έρωτα που ζείτε και σας απογειώνει τόσο συναισθηματικά όσο και ερωτικά. Επαγγελματικά υπάρχουν κάποιες εντάσεις που θα εξομαλυνθούν λίαν συντόμως. Οι γεννημένοι του 1963 μην αναζητάτε το λάθος στους άλλους.

Δίδυμοι

Κρυφά και μυστικά κινείστε σήμερα προκειμένου να μπορέσετε να απολαύσετε κάποιες ερωτικές στιγμές με το έτερο ήμισυ ανενόχλητοι από όλους και όλα. Θέλετε να πάρετε αυτό που επιθυμείτε με τον δικό σας τρόπο και για αυτό δεν δέχεστε εκπτώσεις. Επαγγελματικά αποφύγετε να σχολιάσετε τη δουλειά των άλλων γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί οι προθέσεις σας να παρεξηγηθούν. Οι γεννημένοι του 1974 θα διαχωρίσετε την θέση σας σε μια συλλογική προσπάθεια.

Καρκίνος

Μέσα από φίλους βρίσκετε τη συμπαράσταση αλλά και τη λύση σε ένα θέμα που σχετίζεται με την οικία ή μέλη της οικογένειας σας. Επαγγελματικά ίσως θιχτείτε από κάποιες κινήσεις που αποσκοπούν στην υποβάθμιση της δουλειά σας. Οικονομικά η βοήθεια που σας προσφέρει κάποιο κοντινό πρόσωπο ίσως σκοντάψει σε κάποια εμπόδια συνθηκών. Οι γεννημένοι του 1971 θα ξεγράψετε από τη ζωή σας ένα άτομο που σας πρόδωσε.

Λέων

Μπορεί σήμερα να μην είστε θέση να προσδιορίσετε εάν αυτό που ζείτε στην ερωτική σας ζωή είναι αλήθεια ή παραίσθηση αλλά σίγουρα το απολαμβάνετε και αυτό σας φτάνει τόσο νοητικά όσο και συναισθηματικά. Επαγγελματικά θα κολυμπήσετε στα βαθιά ενώ θα αντιπαρέλθετε ζήλιες και εχθρότητες από άτομα που επιβουλεύονται τόσο τις ικανότητες όσο και την επιτυχία σας. Οι γεννημένοι του 1963 θα θυμηθείτε να βάλετε σε τάξη κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Παρθένος

Θέματα σπιτιού έχουν σήμερα θετικές εξελίξεις ενώ οι σχέσεις σας με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα σήμερα γίνονται πιο ζεστές και τρυφερές. Ερωτικά δεν στέκεστε σε αυτά που λέγονται αλλά σε αυτά που γίνονται και έτσι είστε ευχαριστημένοι και άκρως ικανοποιημένοι. Επαγγελματικά ίσως νιώσετε κάπως αδύναμοι επειδή δεν μπορείτε να βάλετε άμεσα τα σχέδια σας σε εφαρμογή. Οι γεννημένοι του 1971 θα απορρίψετε μια αισθηματική πρόταση για ηθικούς λόγους.

Ζυγός

Σήμερα ανταλλάζετε ερωτικές ματιές και νιώθετε την αμοιβαία έλξη ανάμεσα σε εσάς και ένα νέο φλερτ. Επαγγελματικά κάποιες υποθέσεις επιτέλους ολοκληρώνονται και έτσι μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα νέο έργο που είναι πιο ενδιαφέρον και πιο αποδοτικό. Ένα φιλικό πρόσωπο θα ζητήσει τη γνώμη σας για ένα οικονομικό θέμα ενώ κάποιες οικονομικές ατασθαλίες ίσως έρθουν στην επιφάνεια. Οι γεννημένοι του 1965 θα εκπλαγείτε από μια αποκάλυψη.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται ...δακτυλοδεικτούμενες καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως κάποιοι που έχουν πληγωθεί από εσάς συνεχίζουν να σας αγαπούν και να είναι κοντά σας. Επαγγελματικά είναι πιθανόν κάποιοι υφιστάμενοι να φέρουν αντιρρήσεις στα σχέδια σας και να θελήσουν να ακολουθήσουν ένα δρόμο που δεν ταυτίζεται με το δικό σας. Οι γεννημένοι του 1981 θα απαλλαγείτε από μια αρνητική συνήθεια.

Τοξότης

Αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς προκειμένου να βοηθήσετε πρόσωπα που εκτιμάτε και είναι επίσης πνιγμένα. Οικονομικά αν και ζορίζεστε δεν ανησυχείτε γιατί ξέρετε πως το σύμπαν θα συνωμοτήσει υπέρ σας και θα σας δώσει αυτά που δικαιούστε. Αισθηματικά ένα ερωτικό παιχνίδι στο χώρο της εργασίας ίσως σας αποσυντονίσει. Οι γεννημένοι θα πορευτείτε πλάι – πλάι με την αλήθεια.

Αιγόκερως

Σήμερα εσείς όπως και όλος ο κόσμος διαπιστώνετε πως έρωτας σας ...πάει πολύ! Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία, όλες οι προσωπικές σας υποθέσεις μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας κι ακόμη καλύτερα. Επαγγελματικά δεν συγχωρείτε λάθη. Θέλετε συνέπεια και επαγγελματισμό και δεν δέχεστε κάτι λιγότερο από αυτά. Οι γεννημένοι του 1991 θα πείτε ένα ψέμα για χάρη ενός φίλου.

Υδροχόος

Ένα ξεκίνημα που σχετίζονται με το χώρο της οικογενείας προμηνύεται σήμερα με τη Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στο 4ο ηλιακό σας οίκο προμηνύει θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Επαγγελματικά, αποφασίζετε να επιβραβεύσετε τόσο ηθικά όσο και οικονομικά τους συνεργάτες που στέκονται σαν «κερί αναμμένο» σε ό,τι τους ζητήσετε. Αισθηματικά ίσως πάρετε μια απόφαση που θα αφήσει άφωνους τους πάντες. Οι γεννημένοι του 1962 θα ανασυνταχθείτε όσον αφορά απόψεις που είχατε διατυπώσει.

Ιχθύες

Ένα ευχάριστο ταξίδι ή μια χαρμόσυνη είδηση θα σας προσφέρει μεγάλη και συνάμα απεριόριστη χαρά. Αισθηματικά ίσως ψάχνετε να δείτε εάν έχετε κάνει κάποιο λάθος και το άλλο πρόσωπο συμπεριφέρεται με τρόπο που σας ενοχλεί ή σας υποτιμά. Δείτε τι θέλετε από τη ζωή σας χωρίς να στηρίζεστε σε ανθρώπους που σας έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι. Οι γεννημένοι του 1951 θα λογομαχήσετε με ένα φίλο σχετικά με ένα παρελθοντικό δεσμό σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved