13 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
13 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









22 έως 23 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένα διάμεσο (μέντιουμ) σε πνευματιστική συνεδρία»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι προορισμένος όχι μόνον να γεφυρώνει τις διαφορές ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους (τάσεις, ρεύματα κλπ) αλλά και να συμβάλλει στην εμπέδωση της ενότητας στην συνείδηση των δύο συμβαλλομένων. Κι αυτό δεν γίνεται θεωρητικά αλλά έμπρακτα -με αποδείξεις- τόσο που μπορεί να θεωρηθεί ένα είδος δασκάλου, ανεξάρτητα με το αν ασκεί ένα τέτοιο επάγγελμα ή όχι. Φυσικά το επίπεδο της καλλιέργειας του παίζει σημαντικό ρόλο αλλά από την άλλη πλευρά είναι γεγονός πως η αποκάλυψη μιας αλήθειας, μπορεί να βοηθήσει αναλογικά από έναν πένητα μέχρι έναν αυτοκράτορα.

Σαν χαρακτήρας είναι συνήθως ασταθής και παρορμητικός, ευέλικτος και ενθουσιώδης, ενώ κερδίζει πολλά από την καλοσύνη και την αθωότητα του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ενωμένοι θα επιζήσουμε, χωρισμένοι θα χαθούμε» Αίσωπος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Συναισθηματικά πλούσια αναμένεται η χρονιά που μόλις ξεκίνησε για σας και σε μερικές περιπτώσεις θα νιώσετε πως βρίσκεστε στον ...παράδεισο! Φυσικά οι προδιαγραφές κάθε γενέθλιου χάρτη είναι εκείνες που θα ορίσουν την τελική κατάληξη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση έχετε να κερδίσετε πολλά αν ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιάς σας. Ακόμη δηλαδή κι αν πονέσετε ή «πέσετε στα πατώματα», το ξεκλείδωμα και η απελευθέρωση του εσωτερικού σας δυναμικού θα σας ανοίξει νέους δρόμους, πολύ κοντά στην αλήθεια σας. Οι πιο τυχεροί θα συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αποκομίζοντας και σημαντικά κοινωνικά οφέλη μέσω μιας σχέσης.

Οικονομικά

Έχετε μια λαμπρή ευκαιρία να πετάξετε τα «βαρίδια» του παρελθόντος και να αναγεννηθείτε, αξιοποιώντας τα νέα δεδομένα είτε στον οικονομικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα. Εκτός μάλιστα από τις δικές σας προσπάθειες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, αναμένεται να ωφεληθείτε και από τις γενικότερες εξελίξεις, αφού κάποιοι περιορισμοί θα πάψουν να ισχύουν.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved