Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας


Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Καλημέρα σε όλους. Φεύγοντας για να πας δουλειά η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό αλλά μέχρι να πιείς τον καφέ σου θα είναι εντός του Τοξότη. Άρα από το «βόηθα Παναγιά» πάμε στο «δόξα σοι ο Θεός»... Η αισιοδοξία βέβαια με την συμβολή του Ποσειδώνα μπορεί να είναι επίπλαστη αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μια ευχή. Κι αν σου κάτσει;

Τα τηλεφωνήματα μπορεί να δώσουν και να πάρουν άνευ λόγου και αιτίας για αυτό έχετε στο νου σας πως ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αισθηματικά, όμως ζήστε την στιγμή, αφού ώρες-ώρες κάποιοι έρωτες placebo λειτουργούν καταλυτικά. Άπλα τουλάχιστον εσείς να είσαστε ο εαυτός σας.

Η εξίσωση του έρωτα: Αφροδίτη/Δίας = Ποσειδώνας= Ήλιος/Poseidon = Δίας: Μια αγάπη ή σχέση που συναντά εμπόδια. Ενώ υπάρχει η θέληση οι πράξεις δημιουργούν ένα χάος.

Η εξίσωση της ημέρας: Cupido=Κρόνος/Hades= Hades/Apollon:

Προβλήματα μέσα στις σχέσεις. Μέσα από δύσκολες σχέσεις συνειδητοποιεί κανείς πως δεν περνά καλά.

Η εξίσωση της ημέρας για Ελλάδα: Βόρειος Δεσμός= Βόρειος Δεσμός/Άρης = MC/ Vulcanus = Ερμής/Admetos= Asc/Βόρειος Δεσμός:

Η ερωτική σχέση. Έχοντας ισχυρές επιρροές προς το κοινό. Ένα άτομο με ισχύ που περνά αυτό στην κοινή γνώμη. Περιορισμένη ή κατασταλμένη ελευθερία της σκέψης. Δίνοντας αναφορά σε κάποιους μεσίτες, πράκτορες.

Επειδή μου στέλνει κόσμος και κοσμάκης email και μηνύματα για τις εκλογές έχω να πω πως καλό είναι να περιμένουμε να προκηρυχθούν κι όταν αυτό γίνει, τότε θα σας πούμε το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, ο Ε. Βενιζέλος έχει το μοναδικό χάρισμα να ενώνει τους αντιπάλους του. Εάν ο Γιωργάκης και το Συμβούλιο του ήταν αυτοί που έστησαν το ΠΑΣΟΚ στα έξι μέτρα, ο Βενιζέλος είναι ο αξιωματικός που ρίχνει την «χαριστική» βολή. Εάν μάλιστα ανοίξουν και μαγαζί αντί-ΠΑΣΟΚ οι φούρνοι Κατσέλη, βλέπω να παλεύει το ΠΑΣΟΚ το 5 με 7 %.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν θέλω γίνομαι άγγελος, και όταν θέλω πάλε γίνομαι διάβολος» Γεώργιος Καραϊσκάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Metallica - Nothing Else Matters

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved