Κυριακή 2 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 05' 03" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 37' 55" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 27° 15' 47" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 18' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 44' 51" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 23' 02" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 50' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 51' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 45' 32" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 12' 37" ΤΑΥΡΟΣ R

12 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
12 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.


21 έως 22 Ιχθύων


Σύμβολο: «Ο Μωυσής κατεβαίνει από το όρος Σινά με τις 10 Εντολές»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ καλείται να εκπληρώσει έναν ρόλο διαμέσου μεταξύ των υψηλών νοημάτων και των εφαρμογών τους στην καθημερινή και κοινωνική ζωή. Κι αυτό βέβαια δεν συντελείται μόνον ως διαδικασία μιας συνειδητής διαμεσολάβησης-αποστολής, όπως εννοείται από τον συμβολισμό αλλά κυρίως ως «κατέβασμα» αρχετυπικών περιεχομένων, εν είδη μιας «πνευματικής υπνοβασίας». Η διαίσθηση του είναι λοιπόν εξαιρετικά αναπτυγμένη και συχνά οδηγείται σε σωστά συμπεράσματα, ασυναίσθητα ή ασυνείδητα, αρκεί βέβαια να μην φθείρεται υπερβολικά στους ρυθμούς της καθημερινότητας, αφού σε μια τέτοια περίπτωση ο επικοινωνιακός «θόρυβος» θα είναι ανασταλτικός.

Μπορεί να διαθέτει επίσης παραφυσικές ικανότητες αλλά σε σχέση με την επικοινωνία του με τον «έξω κόσμο» συχνά είναι δυσνόητος ή παρεξηγήσιμος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η λογική είναι ο ζουρλομανδύας της φαντασίας» Χ. Ναρ

Χ.Δ. 

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Κάτω από την επιρροή ενός «μεγάλου τριγώνου» με την συμμετοχή μάλιστα της Αφροδίτης, όλα είναι ανοικτά και όλα γίνονται. Από αυτήν την άποψη η χρονιά σας κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική και καταλυτική ως προς το status των συναισθημάτων σας. Αυτή η μεταλλαγή μπορεί να έρθει είτε μέσα από μια καθοριστική νέα σχέση, είτε όμως και από την συνειδητοποίηση πως το παλιό σας «μοντέλο» παρουσιάζει κενά. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει μια διαδοχή ανάλογων καταστάσεων κι εσείς να βρεθείτε από την ...κόλαση στον παράδεισο ή και το αντίστροφο. Όπως κι αν έχει, οι εμπειρίες σας -εσωτερικές και εξωτερικές- θα είναι πολύ δυνατές.

Οικονομικά

Σίγουρα μπορείτε να πετύχετε πολλά, τόσα όσα δεν ...φαντάζεστε! Κι αυτό όχι μόνον επειδή σε αρκετές περιπτώσεις θα έχετε την εύνοια της τύχης αλλά και εξ αιτίας της πρόθεσης σας να κάνετε την υπέρβαση, ξεπερνώντας αντιξοότητες που σε πρώτη φάση δείχνουν ανίκητες. Οι πιο τυχεροί θα έχουν σημαντικά οφέλη από αποζημιώσεις, κληρονομιές ή ακόμη και από τυχερά παιχνίδια.

Γ.Ρ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved