Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Καλημέρα σε όλους τους ελεύθερους πολιορκημένους της Δανίας του Νότου που ονειρευόταν ο πάλαι ποτέ (may the God rest in peace) πολιτικός ΓΑΠ. Απλά το παιδί δεν ήταν καλός στην Γεωγραφία και νόμιζε πως η Δανία είναι κάπου στην Λατινική Αμερική, κοντά στην Μπογκοτά ίσως...

Στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ υπάρχει αναβρασμός, ο Βενιζέλος πάει μόνος του στις εκλογές και είναι σημαδιακό. Στις προηγούμενες εκλογές του πέταξε κάποιος καφέ και έχασε από τον Αστραχάν –ΓΑΠ (ο καφές είναι στενοχώρια έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου) ενώ το 2012 που του πέταξαν γιαούρτι, προφανώς θα δει... άσπρη μέρα!

Στο άλλο μεγάλο κόμμα (και καλά) επικρατεί μεγάλη θολούρα, αφού στα εγκαίνια μιας γέφυρας κατέβηκε ο πρόεδρος Αντώνης με το πουλέν του και τελικά μετά βίας δεν του τραγούδησαν το «δεν γεμίζετε ταξί ούτε με τον ταξιτζή». Από την άλλη το έτερο πουλέν ο Άδωνης Γεωργιάδης πήγε μετά της συζύγου σε εκδήλωση φιλανθρωπική κάτι Κρητικών και του ευχήθηκαν άντε και γρήγορα με ένα παιδί. Ο αντιμνημονιακός –μνημονιακός Έλλην Πανεθνιστής των λαών της Ευρώπης χαμογέλασε και ευχαρίστησε. Βέβαια ότι κάνει πριν το βράδυ των εκλογών γιατί μετά που να βρεθεί όρεξη...

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αριστερός με τα Grand Marnier ο κ Κουβέλης είπε πως «ναι μεν δεν συμφωνώ με το μνημόνιο αλλά, αφού είναι δεσμευτικό, θα το στηρίξω» και τα ποσοστά αρχίζουν να απαγγέλλουν «σαν βγεις στον πηγαιμό για την Βουλή την Ντόρα και τον μπαμπά της μην συναντήσεις».

Au contraire, ο Καμμένος από το Δίστομο τα έχωσε και ανεβαίνουν τα ποσοστά του ακουμπώντας τα διψήφια νούμερα.

Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος =Apollon= Σελήνη/Πλούτωνας= Ερμής/Kronos = Ουρανός /Πλούτωνας:

Προβλήματα σε θέματα παιδείας. Γεγονότα με μαθητές και δασκάλους. Αλλαγές στο πρόγραμμα εργασίας και απασχόλησης για πολλούς. Δυσάρεστες έρευνες των Aρχών. Απορρίπτοντας μια γνώμη. Διάσπαση-απόσυρση –παραίτηση.

Ερωτικά η ημέρα έχει δώρα, αγάπες και φιλοφρονήσεις αλλά μετά... ομίχλης! Μερικές φορές πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης, η Σάσα, ο Γιώργος κλπ. Σε προσωπικό επίπεδο πάντως, η χαλαρότητα θα σας βοηθήσει να κάνετε όνειρα, να συγχωρέσετε μα και να κάνετε πίσω για χάρη του κοινού καλού. Πολλά πράγματα ίσως να «κολλήσουν» επικοινωνιακά αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνετε κι μια δεύτερη σκέψη πριν ξεστομίσετε λόγια... βαριά!

Η εξίσωση της ημέρας για Ελλάδα: Ουρανός= Σελήνη/Hades= MC/Ουρανός=Wi/Σελήνη:

Κάποιες ειδήσεις φέρνουν ξαφνικές ανησυχίες. Άμεση λήψη κάποιων αποφάσεων που προκαλούν οργή. Απώλεια της Τιμής και της δημοτικότητας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κανένας ποτέ δεν έγραψε, ζωγράφισε, έπλασε, έκτισε ή εφηύρε οτιδήποτε, παρά μόνο για να ξεφύγει -κυριολεκτικά- από την κόλαση» Antonin Artaud

Το τραγούδι της ημέρας: Σήμερα βάζω το «Τέρμα η ιστορία» του Αντώνη Ρέμου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved