11 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
11 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









20 έως 21 Ιχθύων

Σύμβολο: «Κάτω από το άγρυπνο και ευγενικό μάτι ενός κινέζου υπηρέτη ένα κορίτσι χαϊδεύει ένα μικρό άσπρο αρνί».

Ερμηνεία: Η αθωότητα που σταδιακά επενδύεται με σοφία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ατόμου και ουσιαστικά όλο το «παιχνίδι» παίζεται στην εξισορρόπηση της παιδικότητας με την γνώση, τη φιλοσοφία και τις εμπειρίες του κόσμου τούτου. Όλα αυτά βέβαια θυμίζουν Τοξότη και πράγματι η ψυχοσύνθεση του ατόμου κινείται σε ανάλογα πλαίσια, διαθέτοντας και την «κλασσική» τάση του ζωδίου για ταξίδια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αφίετε τα παιδία ελθέ προς εμέ» Ιησούς Χριστός

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι προοπτικές σας είναι θετικές και αν το γενέθλιο ωροσκόπιο σας βοηθά, μπορεί να έχετε μια εξαίρετη ή αποδοτική χρονιά. Κι αυτό αναφέρεται σε όλα τα επίπεδα -τόσο σε κοινωνικό όσο και προσωπικό- και με δεδομένες τις ευκαιρίες ουσιαστικά κρατάτε την τύχη σας στα χέρια σας.

Οικονομικά

Κι εδώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, ενίοτε και ...σκανδαλώδεις, με την υποσημείωση πως πολλά μπορεί να κερδηθούν αν χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας γοητεία. Στην αρνητική εκδοχή ενδέχεται να συναντήσετε εμπόδια από αντιζηλίες, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι «θεοί» είναι μαζί σας. Μια σημαντική λεπτομέρεια έχει να κάνει με οφέλη που θα αποκομίσετε από απώλειες ή ζημιές άλλων.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved