Star Stylist 14 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 14 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Έρχεται ο Άρης και λέει: «Θα την κουνήσουμε την βάρκα επιτέλους; Και η Αφροδίτη απαντάει: καλέ βάρκα είναι αυτό ή μηχανή; Να ξέρω αν θα πάρω σωσίβιο ή κράνος…». Ο έρως καλά κρατεί και μαζί με τον Δία δεν κουνάμε απλά την βάρκα… καράβια σέρνουμε! Η ομορφιά σήμερα συνοδεύετε από τα πιο γλυκά αισθήματα και πολύ όμορφες όψεις!

Για τα μαλλιά σας επιλέξτε ό, τι θέλετε. Η ημέρα ευνοεί την βαφή και το χτένισμα, όχι όμως το κούρεμα. Για το χτένισμα σας μια πολύ καλή επιλογή είναι το μονόπλευρο. Μπορείτε να έχετε κάνει χαλαρές μπούκλες και απλά να τα φέρνετε στο πλάι ή να δώσετε όγκο στην κορυφή και να κάνετε μια κοτσίδα στο πλάι σε στυλ ψαροκόκαλου. Μια μπροστινή φράντζα θα έδενε καλά στο σύνολο.

Για τα νύχια σας το μανικιούρ σήμερα επιβάλλεται. Διαλέξτε γαλακτερές αποχρώσεις και με το γαλλικό να έχει δύο απαλά χρώματα στην άκρη του νυχιού. Το υπόλοιπο νύχι περάστε το απλά με διαφανές μανό.

Για το μακιγιάζ σας σήμερα θα πρότεινα φυσικές αποχρώσεις. Οι ιδανικές είναι οι κοραλλί αποχρώσεις αλλιώς σε όσες δεν ταιριάζουν μπορούν να διαλέξουν τις απαλές αποχρώσεις του καφέ. Αποφύγετε τις έντονες διαφορές στα χρώματα και προσπαθήστε να κάνετε όσο πιο φυσικό μακιγιάζ μπορείτε. Σήμερα, η ομορφιά θα πηγάζει από μέσα σας και θα είναι πιο αυθεντική.

Η συμβουλή της ημέρας: Καλό θα είναι όσο ανοίγει ο καιρός να λιγοστεύουμε και τα καλλυντικά του μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε. Δεν είναι ανάγκη να επιβαρύνουμε το πρόσωπο μας με περιττά, εάν δεν το χρειάζεται.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που νιώθουν υπέροχα και σπαταλάνε χρήματα ασύστολα, οι Παρθένες που επιτέλους που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και σκέφτονται όμορφα, οι Τοξοτίνες που ξέρουν τώρα πια τον σκοπό τους, οι Κριαρίνες που μπορούν να κάνουν του κεφαλιού τους και όλες οι γυναίκες που ξεκολλάνε τον εαυτό τους από την κρίση και ζουν τη ζωή με τις χαρές της, χωρίς να πληρώνουν φόρους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved