Star Stylist 13 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 13 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ωχ! Τρίτη και 13; Τέλεια! Ή που θα βγει ο Δράκουλας από την ντουλάπα να σας πάρει για γυναίκα του ή που θα έρθει ο Freddy Krueger να επιμεληθεί την κόμμωσή σας! Μπορεί για τις προληπτικές να είναι μια γρουσούζικη ημέρα αλλά όσον αφορά στην ομορφιά σας πληροφορώ ότι είναι αρκετά καλή!

Στα μαλλιά σας διαλέξτε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Είτε αυτό είναι χτένισμα, είτε είναι χρώμα. Όχι επειδή είναι Τρίτη και 13 (και έρχεται για γαμπρός ο Δράκουλας) αλλά επειδή η Σελήνη κλείνει το μάτι στον Ουρανό και η Αφροδίτη κάνει παρέα με τον Δια. Αφού λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά, εμείς μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στα μαλλιά μας οι οποίες θα αποδειχτούν πολύ καλές. Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Η ημέρα ευνοεί την διαφορετικότητα!

Για τα νύχια σας το μικρό ζουζούνι που έχω μέσα μου λέει να σας προτείνω τα νύχια που θα βλέπατε σε ένα θρίλερ… αλλά δεν θα το κάνω… θα αντισταθώ και θα σοβαρευτώ! Το ethnic style είναι μια πολύ καλή επιλογή. Θα μπορούσατε να κάνετε γαλλικό με διάφορα ανοιξιάτικα χρώματα. Για τις πιο τολμηρές, θα πρότεινα το γαλλικό σε κάθε δάχτυλο να έχει διαφορετικό χρώμα ενώ οι πιο συντηρητικές θα μπορούσατε να διαλέξετε το χρώμα που σας αρέσει και να δημιουργήστε το γαλλικό. Απλά τολμήστε!

Για το μακιγιάζ σας η ημέρα ζητάει χρώμα. Μην ξεχνάτε ότι έχει μπει η άνοιξη (μπορεί να μην φαίνεται πάρα πολύ αλλά ισχύει) και θα πρέπει να ανοίγουμε τις αποχρώσεις. Το τουρκουάζ σε συνδυασμό με ένα μωβ σκούρο και λευκό είναι μια πολύ καλή επιλογή για το βάψιμο των ματιών. Μην ξεχάσετε να βάλετε σκιά και στο μισό κάτω βλέφαρο όπως και να τραβήξετε μια λεπτή γραμμή eyeliner!

Η συμβουλή της ημέρας: Για να καλύψετε κοκκινίλες και σπυράκια χρησιμοποιήστε concealer με πράσινη απόχρωση. Βάλτε το στο πρόσωπο σας πριν από το make up.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Τοξοτίνες που μας ταξιδεύουν και κάνουν τα βήματα τους άλματα, οι Κριαρίνες που τις έχει συνεπάρει και τις έχει συνεσηκώσει αλλά τους αρέσει, οι Ταυρίνες που ομορφαίνουν μέρα με την ημέρα και οι Παρθένες που στο τέλος θα τα καταφέρουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved