Star Stylist 15 Μαρτίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 15 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Φυσικά και η ενέργεια της ημέρας καλά κρατεί από χθες! Βέβαια η Σελήνη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις και σε αυτοκριτική ότι μπορεί να γίνατε λίγο υπερβολική με τα ψώνια σας. Ξεπεράστε το! Σήμερα θα καταφέρετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

Για τα μαλλιά σας μην τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Κρατήστε τις αφέλειες μπροστά ή την φράντζα σας και πιάστε μικρές τούφες μαλλιών στο κέντρο του κεφαλιού. Σίγουρα κάπου εκεί θα χωράει και ένα λουλούδι για να γλυκάνει και να ομορφύνει το χτένισμα. Δεν είναι ανάγκη να το παρακάνετε, η απλότητα είναι πιο σημαντική σήμερα.

Για τα νύχια σας θα ήταν προτιμότερο να διαλέξετε αποχρώσεις ροζ σε συνδυασμό με λευκό και να τα μπερδέψετε λίγο. Δεν είναι ανάγκη να είναι έντονα, ακόμα και τα βερνίκια του γαλλικού μπορείτε να βάλετε, χωρίς όμως να κάνετε το κλασικό. Τραβήξτε απλά λουρίδες με τα χρώματα ή αυτοσχεδιάστε.

Το μακιγιάζ σας σήμερα κάντε το φυσικό. Τονίστε ελαφριά τα μάτια με λίγο μολύβι και λίγη μάσκαρα. Αν θα θελήσετε να τα βάψετε, διαλέξτε απαλές αποχρώσεις που θα δείχνουν φυσικές. Βάλτε λίγο ρουζ σε ροζ αποχρώσεις και απαλό lip-gloss.

Η συμβουλή της ημέρας: όταν χρησιμοποιείτε πρέσες ή άλλα θερμαινόμενα εργαλεία μην ξεχνάτε να βάζετε τα ειδικά προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά από την θερμότητα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Τοξοτίνες που «τα είχαμε, τα χαλάσαμε», οι Ταυρίνες που κλείνουν το μάτι στον Άρη τους, οι Παρθένες που κάνουν ένα γλυκό break και οι Αιγοκερίνες που ετοιμάζουν την ανατροπή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved