Star Stylist 12 Μαρτίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 12 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Θέλει η ομορφιά να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Όμως ο μπάρμπας (Δίας) όλο και την πλησιάζει και η μικρούλα και ομορφούλα κοιτάει τον καθρέφτη της και σκέφτεται «καθρέφτη, καθρεφτάκι μου… θα κάνεις καμία δουλειά ή τσάμπα σε ομορφαίνω; Και αν δεν, κάτσε να πάω στα μαγαζιά!»

Για τα μαλλιά σας είναι καλή ημέρα για να τα βάψετε. Θα έχετε καλό αποτέλεσμα και το χρώμα θα έχει διάρκεια. Παρόλο που σήμερα θα προτιμούσαμε τις ψυχρές και καφέ αποχρώσεις, οι υπόλοιπες δεν θα ήταν σωστό να μείνουν πίσω (δεν είναι όλες οι γυναίκες καστανές). Η ενέργεια της ημέρας ευνοεί το βάψιμο των ξανθών μαλλιών που έχουν σαντρέ και μπεζ αποχρώσεις, ακόμα και ένα ξανθό σοκολατί. Στα κόκκινα θέλει τις σκούρες αποχρώσεις.

Για τα νύχια σας σκέφτηκα κάτι πολύ ωραίο και πρωτότυπο! Περάστε μία σκούρα βάση (μαύρη- καφέ –μπορντό), ό, τι χρώμα θέλετε. Διαλέξτε ένα glitter για τα νύχια (ξέρετε αυτό που έχει το λεπτό πινελάκι) και κάντε διάφορα σχέδια στην άκρη του νυχιού. Μπορεί απλά να τραβήξετε μία γραμμή, δεν να είναι κάτι δύσκολο θα φτιάξετε κάτι διαφορετικό.

Με το μακιγιάζ σας σήμερα σπάστε την μονοτονία της καθημερινότητας. Θα πρότεινα το smokey eyes αλλά με διαφορετικές αποχρώσεις. Το λαδί σε συνδυασμό με το χρυσό θα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Εάν θέλετε να το έχετε για πρωινό μακιγιάζ, απλά περάστε το πιο απαλά και αντί για χρυσό βάλτε μπεζ σκιά. Μην ξεχάσετε την μάσκαρα!

Η συμβουλή της ημέρας: Μην χρησιμοποιείτε συνέχεια το ίδιο σαμπουάν. Τα μαλλιά συνηθίζουν και μετά δεν σας προσφέρει κάτι. Προτιμήστε να το αλλάζετε κάθε 2-3 μήνες και μετά να το ξαναχρησιμοποιείτε.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Σκορπίνες με το μυστήριο βλέμμα τους, οι Ιχθύες με την σκοτεινή τους νεράιδα, οι Κριαρίνες που κόλλησε ο Ερμής (είναι ανάποδος) και ο Άρης «άλλα λέει η θεια μου άλλα ακούν τα αυτιά μου» και οι Ταυρίνες που έχουν την τιμητική τους, έχοντας τον μπάρμπα (ξέρετε αυτόν τον χοντρό) στο πλευρό τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved