12 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
12 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
12_mar

Γενικό προφίλ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό να ...αναζητά έλεγχο, πειθαρχία και αφοσίωση. Θέματα που σχετίζονται με την οικονομική ή την ερωτική ζωή θα σας απασχολήσουν έντονα ενώ δεν θα λείψουν και οι υπαρξιακοί προβληματισμοί. Καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να μεταμορφώσετε πτυχές της ζωής σας.

Κριός

Πάθη και κρυφές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο, διεκδικώντας τόσο το ενδιαφέρον όσο και την προσοχή σας. Επαγγελματικά, ήρθε ο καιρός να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που δεν προχωρούν και να αφοσιωθείτε σε αυτές που παρουσιάζουν θετικές εξελίξεις. Αισθηματικά, ο σύντροφος σας κρούει τον κώδωνα του κίνδυνο όσο αφορά κάποιες κινήσεις σας. Οι γεννημένοι του 1963 θα αντεπεξέλθετε μια δυσκολία με απαράμιλλη τόλμη.

Ταύρος

Δεν θέλετε μόνο ποσότητα θέλετε και ποιότητα είτε πρόκειται για αναγνώριση, είτε για σχέση, διεκδικείτε το δικαίωμα να νιώθετε ολοκληρωμένοι μέσα από αυτή. Επαγγελματικά μέσα από κάποιες υπερβολές βγαίνουν καλά αποτελέσματα και αυτό σας δίνει κουράγιο για να συνεχίσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει. Οικονομικά, μην ξοδέψετε προτού λάβετε, διαφορετικά θα αγχωθείτε. Οι γεννημένοι του 1987 θα διευκολύνετε κάποιο φίλο να πετύχει ένα στόχο του.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν αντιμετωπίζετε τα πράγματα τόσο χαλαρά όσο συνήθως. Αντίθετα, νιώθετε ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και αυτό σας αγχώνει. Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές εκκρεμότητες απαιτούν από εσάς ετοιμότητα και συνάμα πειθαρχία, γεγονός που σας δυσκολεύει. Αισθηματικά, δρομολογούνται εξελίξεις για εσάς χωρίς εσάς. Οι γεννημένοι του 1961 θα μπορέσετε να πάρετε πίσω κάποια χρήματα που σας οφείλουν.

Καρκίνος

Ίσως νιώθετε πως πιέζεστε και τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θέλετε γιατί απλούστατα δεν ξέρετε που πραγματικά επιθυμείτε να πάτε. Παλαντζάρετε μια εδώ και μια εκεί με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και εσείς και οι γύρω σας. Χαλαρώστε και πάρτε το χρόνο σας προτού αποφασίσετε τι θα κάνετε. Συναισθηματικά, θα έχετε στήριξη και κατανόηση και αυτό θα σας τονώσει. Οι γεννημένοι του 1982 θα χαμηλώσετε τους τόνους και θα επαναδιαπραγματευθείτε.

Λέων

Με τη Σελήνη στον οίκο του σπιτιού νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για τους δικούς σας ανθρώπους με τον τρόπο που εσείς πιστεύετε ότι είναι καλύτερα. Μηνύματα θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας στο χώρο εργασίας σας τονίζουν το ηθικό και ενισχύουν την αυτοεκτίμηση σας. Οικονομικά, περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και αυτό κατευνάζει την ανυπομονησία σας. Οι γεννημένοι του 1988 επαγγελματικά ανεβάζετε τον πήχη πιο ψηλά.

Παρθένος

Με τον Άρη στον 1ο νιώθετε σαν φορτηγό που θέλει να τρέξει αλλά δεν μπορεί γιατί έχει πέσει σε κίνηση. Επικοινωνιακά, φαίνεστε πιο ζεστοί και πιο συγκεντρωμένοι στις ανάγκες των άλλων κι αυτό σας επιτρέπει να αντιληφθείτε πράματα που κάνουν τη διαφορά. Αισθηματικά, κάνετε το πάν για να μετατρέψετε το άγχος σε ηρεμία και να απολαύσετε την αγάπη σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα παρακάμψετε κάποιες εντολές ή οδηγίες.

Ζυγός

Σήμερα, δίνετε έμφαση σε οικονομικές διεκδικήσεις και συναλλαγές καθώς αισθάνεστε ότι σημασία δεν έχει τι αξίζετε αλλά τι διαπραγματεύεστε. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ δείχνει διατεθειμένο να σας κάνει πολλά χατίρια και αυτό σας αρέσει καθώς νιώθετε τα πράγματα να κυλάνε πιο άνετα. Επαγγελματικά, αποφύγετε να πείτε τη γνώμη σας, αν δεν σας τη ζητήσουν. Οι γεννημένοι του 1981 θα σχεδιάσετε ένα νέο ερωτικό πλάνο.

Σκορπιός

Δεν είστε διατεθειμένοι να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας είτε σε αυτούς που σας ξέρουν πολύ περισσότερο δε σε αυτούς που δεν σας γνωρίζουν τόσο καλά. Σκεπτικοί και συνάμα βιαστικοί θέλετε να τελειώσετε με κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν πολύ καιρό αλλά ακόμα οι συνθήκες δεν ευνόησαν στο να ολοκληρωθούν. Κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις θα σας δημιουργήσουν ερωτήματα. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως αντιληφθείτε ότι σφάλετε.

Τοξότης

Υπερασπίζεστε με όλο σας το «είναι» τη δουλειά αλλά και την αξία της και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να την αξιολογήσουν διαφορετικά και οι άλλοι. Αισθηματικά, νιώθετε ότι περνάτε όμορφα και θέλετε να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό. Οικονομικά, αποφύγετε να ανοιχτείτε πέρα από κει που αντέχετε γιατί κάποιες καθυστερήσεις θα σας ζορίζουν. Οι γεννημένοι του 1979 θα αρνηθείτε να αφήσετε ένα άτομο να φύγει από τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 11ο δείχνετε ιδιαίτερα ζήλο για να αυξήσετε τα χρήματα της επιχείρησης σας και να επεκτείνετε τα σχέδια σας. Αισθηματικά, ίσως δεχτείτε κάποια παράπονα καθώς ο σύντροφός σας δεν εισπράττει την επιβεβαίωση που επιθυμεί από εσάς. Οικονομικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται άτομα της οικογενείας σας ίσως σας φέρουν σε δυσχερή θέση. Οι γεννημένοι του 1988 θα επιβάλετε τα θέλω σας στους άλλους.

Υδροχόος

Ξεκινάτε την εβδομάδα με κέφι και διάθεση να επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους και να ικανοποιήσετε τις επιδιώξεις των ανωτέρων σας. Αισθηματικά, με τον Άρη στον 8ο είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις και κάποιες εντάσεις που θα διαχειριστείτε με μειλιχιότητα. Ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα σας ζητήσει να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις ανάγκες του. Οι γεννημένοι του 1980 θα αισθανθείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ανοδική σας πορεία.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό καταφέρνετε με απίστευτη ευκολία να εκμαιεύσετε πληροφορίες και να αποσπάσετε μυστικά. Αισθηματικά, έχετε ανάγκη να περάσετε καλά και να νιώσετε ένα ζωηρό ενδιαφέρον για το πρόσωπο σας. Οικονομικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα υπόκεινται κάποιες αλλαγές που θα είναι υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα αποφασίσετε να σταματήσετε να πολεμάτε για πράγματα που δεν σας αντιπροσωπεύουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved