Star Stylist 11 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 11 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό… πάει το βουνό στον Μωάμεθ (λέει μια λαϊκή παροιμία). Αφού δεν λέει να πάρει τα πόδια της η Αφροδίτη, κάνει όπισθεν ο Άρης! Ποιος μίλησε για ξεκούραση; Κανένας ελπίζω. Παρόλο που είναι Κυριακή και πάντα υποθετικά είναι η ημέρα ξεκούρασης, αυτή είναι της κούρασης! Οπότε κουραστείτε όσο θέλετε!

Στα μαλλιά σας με την σημερινή Σελήνη δώστε τα όλα! Αφήστε την μοιραία και πολλά υποσχόμενη γυναίκα να βγει από μέσα σας. Το χτένισμα σας σήμερα φροντίστε να είναι ανάλαφρο και διαλέξτε απλά να γυρίζει λίγο η άκρη προς τα έξω γοητευτικά. Φροντίστε να έχουν κίνηση (αν δεν έχουν, κουνήστε τα, φυσήξτε τα… κάντε κάτι!) και αέρα. Μην ξεχνάτε την φράντζα να την αφήσετε να πέφτει γοητευτικά σχεδόν μπροστά από το μάτι (όχι σαν ΕMO… περίπου όμως), έχοντας αέρα.

Στα νύχια σας θα πρότεινα σκοτεινές αποχρώσεις. Για όσες δεν τις ενοχλεί το μαύρο, είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά, εάν είστε από τις γυναίκες που τους πέφτουν αυτά τα χρώματα βαριά, διαλέξτε το μπορντό ή αποχρώσεις και σχέδια που δείχνουν βάθος και συνδυάζουν αποχρώσεις.

Το μακιγιάζ σήμερα καλό θα ήταν να το κάνετε πολύ μυστήριο. Κάντε τεχνικές που θα αλλάξουν την όψη σας! Μην τρομάζετε, μιλάω απλά για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους και διάφορες ατέλειες. Τώρα όσο αφορά τα μάτια σας, βάλτε μολύβι στα βλέφαρα, πάρτε ένα πινέλο που του έχετε βάλει σκιά γκρι ή μαύρη απλώστε την και ενώστε με την γραμμή του μολυβιού (δεν χρειάζεται να το κάνετε πολύ σκούρο). Να θυμάστε ότι η γραμμή θα πρέπει να φαίνεται λίγο. Τελειώστε με την μάσκαρα… κάνοντας την πολύ έντονη!

Η συμβουλή της ημέρας: Για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους το concealer που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι χρώματος πορτοκαλί. Βάλτε το πριν το make up σας και αν χρειάζεται να το φωτίσετε πιο πολύ προσθέστε από πάνω το κανονικό concealer.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Σκορπίνες που παρακολουθούσαν την πανσέληνο από την κλειδαρότρυπα αλλά τώρα είναι μπροστά και με διαφορά! Οι Ταυρίνες που αλλού τρώνε, αλλού πίνουν, αλλού κ.τ.λ και οι Παρθένες «καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, ξέρεις φεύγοντας… πάρε και τα σκουπίδια!»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved