Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Τελικά μεγάλη επιτυχία το PSI, τόση που προς στιγμήν χάρηκα κι εγώ, παρασυρόμενος στο κλίμα γενικής ευφορίας. Μέχρι που μίλησα με έναν φίλο που δουλεύει σε παγκόσμιο τραπεζικό οργανισμό μου είπε ευθαρσώς: « Οι πολιτικοί της Ελλάδας είναι ή ηλίθιοι ή μειοδότες». Μου εξήγησε πως η υπαγωγή από ελληνικό σε αγγλικό δίκαιο ισοδυναμεί με τρέλα. Κατά τον ιατρικό ορισμό «η εγχείρισις επέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε». Δεν θα γράψω άλλα, είναι πάγια αρχή…… του Σ/Κ.

Σήμερα έχω κουτσομπολιό να σας κάνω και... προσοχή! Το χρήμα στο λαιμό σας...

-Τα καλύτερα έρχονται φίλοι μου μην φοβάστε. Με την Τζούλια αρχηγό θα υπάρξει μια νέα μέρα. Το κοινοβούλιο θα αποκτήσει χρώμα και φινέτσα, η Καϊλή αντίπαλο δέος, ο Πάγκαλος θα βρει λόγο να αδυνατήσει ενώ οι αρχηγοί των κομμάτων θα δίνουν τα πάντα για μια στενή συνεργασία. Ειδικά αν ισχύουν και τα άτομα που μου είπαν για συμμετοχή τους, τότε το gay parade θα μοιάζει με περιφορά και λιτανεία αγίου.

-Ο Γιώργος Νταλάρας τελικά έχει παρεξηγηθεί. Αφού στο ντουέτο το με τον επίσης φιλάνθρωπο (αυτός είχε ένα κόλλημα με τον Αμαζόνιο) τον Sting τραγουδά στο «Τρελός για σένα»:

Πιο μόνος μου ποτέ στον κόσμο αυτό δεν ένιωσα παλάτια κι αν μου χάριζαν το

χρυσάφι της γης χωρίς αγάπη, αν ζεις, όλα τα τρόπαια είν’ αποτρόπαια θαρρείς

Εγώ τον πιστεύω……

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας = Ποσειδώνας = Βόρειος Δεσμός /Vulcanus = Σελήνη/Zeus: Ο άξονας της τυχερής διάθεσης. Έλλειψη χρημάτων. Απώλειες χρημάτων.

Φαντασμένη ευτυχία. Κερδοσκοπίες. Σχέσεις και επαφές, φιλίες που κρατούν. Ένας που είναι δύσκολο να τον πιάσεις λόγω του ότι έχει κάλυψη και απόκρυψη. Ελιγμός. Ο έχων μεγάλη δύναμη αλλά που δεν είναι εμφανής. Διάλυση των επαφών. Εύθυμη διάθεση. Τύχη μέσω της δημιουργίας. Φως. Φωτιά. Ένα γλέντι. Φλογερές φανταστικές ιδέες. Αυταπάτες. Εύφλεκτα υγρά.

Σχετικά ζωηρή αναμένεται η μέρα, όσο και... ιντριγκαδόρικη! Χαρείτε τα όσα συμβαίνουν μπρος στα μάτια σας και ...σκεφτείτε για αυτά που δεν φαίνονται.

Η εξίσωση για Ελλάδα: Βόρειος Δεσμός = Kronos/Poseidon= Κρόνος / Admetos = Cupido/ Poseidon = Ουρανός: Πολιτιστικές κι πολιτικές ενώσεις. Διακοπή. Κόβοντας τις όποιες γέφυρες επικοινωνίας. Επιβράδυνση. Η εκκλησία αναθεωρεί την στάση της.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Καλή ‘ναι η δικαιοσύνη, μα για τους αγγέλους - ο άνθρωπος ο κακομοίρης δεν αντέχει, θέλει έλεος... Μπας και βρίσκεται στον πάτο της Κόλασης, Κύριε, η πόρτα της Παράδεισος;» Ν. Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Ένα τραγούδι από έναν υπέροχο τραγουδιστή… Eros Ramazzotti - Un'Altra Te

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved