Star Stylist 10 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 10 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Μια ωραία ημέρα για ψώνια η σημερινή και ας είναι και του Super Market! Παρόλο που θα έχει κόσμο, μπορεί να βρείτε πράγματα που θα είναι μόνο για εσάς… και το βραδάκι ξέρετε… φροντίστε να έχετε την καλύτερή σας εμφάνιση, πάρτε αγκαζέ τον σύντροφο και ό, τι ήθελε προκύψει!

Στα μαλλιά σας κοιτάξτε αν χρειάζονται βάψιμο στην ρίζα, η ενέργεια της πανσελήνου, που ακόμα καλά κρατεί, δίνει πολύ ωραία αποτελέσματα. Σήμερα, ασχοληθείτε με το χτένισμά σας. Δώστε όγκο στην ρίζα και χτενίστε τα με ανάλαφρες σκάλες ή μπούκλες. Αφήστε το στυλιζαρισμένο μαλλί για άλλη ημέρα και διαλέξτε το μοιραίο για σήμερα!

Στα νύχια σας διαλέξτε τις αποχρώσεις της Ίριδας για να κάνετε την διαφορά. Δεν λέω να βάλετε πράσινα-κόκκινα-κίτρινα-μπλε… όλα μαζί (δεν θέλουμε κάνουμε τα νύχια τσίρκο), απλά να βάλετε χρώματα που θα έχουν μια ιριδίζουσα απόχρωση. Στα μακριά νύχια θα δείξουν πολύ πιο όμορφα. Στο τελείωμα προσθέσετε λίγο ασημί ή κάντε κάποιο σχέδιο με αυτό το χρώμα!

Για το μακιγιάζ σας διαλέξτε τις γήινες αποχρώσεις. Σάββατο είναι… εάν δεν κάνετε έντονο μακιγιάζ σήμερα, πότε θα το κάνετε! Ξεκινάμε… smokey eyes αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο. Φροντίστε στην εσωτερική πλευρά και στο πάνω βλέφαρο του ματιού να προσθέσετε μια φωτεινή ματ σκιά. Μετά χρησιμοποιήστε την σκούρα σκιά στην γωνία (στο λεγόμενο πόδι της χήνας) και στο μισό κάτω βλέφαρο. Βάλτε λίγο eyeliner πάνω στο μάτι, απλώστε το και σε συνδυασμό με την σκούρα σκιά θα κάνετε μια λεπτή γραμμή (όπως στο smokey αλλά πιο λεπτή). Φροντίστε να είναι η μισή από ότι θα βάφατε όλο το βλέφαρο. Τέλος χρησιμοποιήστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά για να την βάλετε κάτω από το φρύδι. Βάλτε την μάσκαρα και έτοιμες!

Η συμβουλή της ημέρας: Όσο εξωπραγματικό και αν σας ακούγετε το κούρεμα πρέπει να γίνετε κάθε 2 μήνες επειδή το μαλλί μπορεί να μακραίνει από την ρίζα αλλά αναπνέει από την άκρη.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ζυγίνες που με ένα φιόγκο και μια κορδέλα την έβγαλαν την ημέρα, οι Ταυρίνες που θα λιώσουν στα ψώνια και οι Κριαρίνες που σκέφτονται τα ταξίδια και τους έρωτες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved