9 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
9 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










18 έως 19 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας δάσκαλος καθοδηγεί τον μαθητή του».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ παίρνει συχνά τον ρόλο του καθοδηγητή ή του υποκινητή, ενώ είναι στο χέρι του να δημιουργήσει ρεύμα ή σχολή, με οτιδήποτε κι αν ασχοληθεί. Σαν χαρακτήρας είναι συνήθως φιλόδοξος, δραστήριος με πρακτικές αρετές και ξέρει να βρίσκει άτομα που θα μπορούσαν να στηρίξουν είτε υλικά, είτε ηθικά τις προσπάθειες του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η εκπαίδευση δεν είναι το γέμισμα ενός κουβά, αλλά το άναμμα μιας φλόγας» William Butler Yeats

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από προτάσεις πάτε καλά... Μερικές από αυτές μάλιστα θα είναι εντυπωσιακές ως προς την κοινωνική θέση των ατόμων που σας προσεγγίζουν. Το αν και ποιά θα αποδεχθείτε είναι καθαρά δικό σας θέμα, φροντίστε ωστόσο να μην φανείτε απελπιστικά ...αγνώμονες απέναντι στο δώρο των ουρανών. Αυτό μπορεί να συμβεί στους πιο «δύσκολους» χαρακτήρες, αφού όλο και κάτι θα ...ξινίζει! Από την άλλη πλευρά, οι κατ’ επάγγελμα ...άτυχοι (αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία το γνωρίζετε ήδη) θα έχουν μεν την ευκαιρία για μια πλούσια κοινωνική ζωή, συνυφασμένη ωστόσο με μια μάλλον επιπόλαιη συμπεριφορά εκ μέρους του/της συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση πάντως η έμφαση πέφτει στην καλοπέραση ή την κοινωνική άνοδο-καταξίωση και όχι κατ’ ανάγκη στην ποιότητα των συναισθημάτων.

Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι αρκετά τυχερή, με τις απρόοπτες εξελίξεις να δίνουν συχνά λύσεις στα όποια αδιέξοδα. Ακόμη θα σας είναι εύκολο να βρείτε υποστηρικτές ή χρηματοδότες, είτε πρόκειται για μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση, είτε απλά για την ...καθημερινότητα σας. Ο μόνος κίνδυνος έχει να κάνει με την κατασπατάληση των πλεονεκτημάτων και των χρημάτων σας, ακόμη κι έτσι όμως το ...γλέντι δεν το χάνετε!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved