Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/3

 

Σελήνη στον Ζυγό

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη









Η μυστηριώδης γυναίκα με την χρυσόσκονη ακόμα στα μαλλιά και την πανσεληνιασμένη λαμπερή της εμφάνιση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 9/3 στις 6:51 το πρωί.

Η ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα φορτισμένη ενώ θα βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση ακόμα και αν δεν κάνουμε τίποτα, γεγονός που είναι απίθανο αν δεν συντρέχουν ειδικοί λόγοι.

Η ψυχολογία μας θα μοιάζει με ψυχρολουσία που μας αιφνιδιάζει και μας θυμώνει πολύ.

Στις 12:45 το μεσημέρι, η αντίθεση με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί, δίνει το πρώτο σημάδι μιας υπερδιέγερσης, που επιζητά τρόπους και μεθόδους για να κατευναστεί.

Παρά τις προσπάθειες να αδιαφορήσουμε για ότι συμβαίνει ή δεν συμβαίνει, έχουμε την τάση να προσωποποιήσουμε τις επιδιώξεις μας και ενώ επιζητάμε την αρμονία, οι διαμάχες με τους άλλους είναι αναπόφευκτες. Το γεγονός αυτό προκαλεί σύγχυση, μία μέρα μετά και την επιρροή της πανσελήνου, που είναι ακόμα ενεργή.

Στις 17:01 το απόγευμα, η κορύφωση της αντίθεσης με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, κάνει τις καταστάσεις πιο απαιτητικές, ενώ παράλληλα δεν βοηθά στην χαλάρωση και την ηρεμία. Στο διάστημα αυτό κάθε απόφαση θα πέσει στο κενό και θα χρειαστεί επαναπροσδιορισμό, ενώ καλό θα ήταν να μην συζητήσουμε τίποτα σημαντικό, αλλά ούτε και να ξεκινήσουμε καμία διαπραγμάτευση.

Στις 21:54 το βράδυ, το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δυσκολεύει περισσότερο τα γεγονότα αλλά και την ψυχολογία μας, που ενώ αναζητά την φιλειρηνική της πλευρά, την χάνει σαν απεγνωσμένο γαϊδούρι που κλωτσάει δυνατά, αυτόν που τόση ώρα τραβάει την ουρά του.

Τα συναισθήματά μας είναι έντονα και η επιθυμία μας να τα εκφράσουμε μας ξεπερνά, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να το κάνουμε με διπλωματία και χάρη.

Γενικότερα η ημέρα δεν προσφέρεται για κανενός είδους διεκδικήσεις.

Στις 10/3 η Ζυγίσια Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη, αφήνοντάς μας με μια εκλεπτυσμένη διάθεση, την οποία έχουμε την ευκαιρία να τη διαθέσουμε απλόχερα και προς πάσα κατεύθυνση.

Η μέρα προσφέρεται για φιλικές συνευρέσεις, συντροφικά ανταλλάγματα και μια καλλιτεχνική απόδραση που θα μας ευχαριστήσει πολύ.

Στις 11/3 στις 5:10 το πρωί, η Σελήνη συναντιέται με τον Κρόνο σε μία συνάντηση που τους περισσότερους θα μας πιάσει στον ύπνο, αλλά η επιρροή της θα ισχύσει για αρκετές ώρες αργότερα.

Η αίσθηση που θα έχουμε θα είναι εκείνη της επιφύλαξης και της αμφιβολίας, σαν να ξαναβλέπουμε μπροστά μας μετά από πολλά χρόνια, τον μεγάλο μας έρωτα.

Έτσι μαγκωμένους θα μας βρει η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό στις 7:24 το πρωί, αλλά γρήγορα η ψυχολογία μας, θα αλλάξει φαντασμαγορικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved