Star Stylist 9 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 9 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Η χθεσινή πανσέληνος σε συνδυασμό με την γιορτή της γυναίκας απέδειξε ότι είχε πολύ καλά αποτελέσματα στην ομορφιά και τη φροντίδα. Μιας και ασχοληθήκαμε με την υγεία (όχι πως δεν θα αναφερθούμε και σε αυτό) ας δούμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Στα μαλλιά σας όσες δεν τους κάνατε μάσκα χθες, μπορείτε να τους κάνετε σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να τα κόψετε λίγο επειδή όπως ήδη ανέφερα μπορούν να μακρύνουν πιο υγιή. Το χτένισμα που θα τους κάνετε σήμερα θα μπορούσε να είναι ένα απλό ίσιωμα. Όσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα τόσο το καλύτερο!

Στα νύχια σας ήρθε η στιγμή που θα τους κάνετε το εβδομαδιαίο μανικιούρ. Μην ξεχάστε να τους κάνετε θεραπεία και διαλέξτε αποχρώσεις της γης αλλά και ιριδίζοντα χρώματα.

Στο μακιγιάζ σας σήμερα σκέφτηκα ότι μπορεί να σας βοηθήσει ο τρόπος για να «κόψετε» τα μάγουλα (για όσες χρειάζεται).Εάν λοιπόν είναι κάπως στρογγυλό το πρόσωπο σας και γεμάτο προσπαθήστε να μην βάζετε πολύ ανοιχτόχρωμο make up. Προσπαθήστε να σκουραίνετε τα πλαϊνά του προσώπου όπως και κάτω από τον λαιμό. Συγκεκριμένα για τα μάγουλα διαλέξτε δύο αποχρώσεις. Συνήθως η terracotta βοηθάει πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις. Η πιο σκούρα απόχρωση (terracotta) θα μπει από την κάτω πλευρά του μάγουλου ενώ το πιο ανοιχτόχρωμο ρουζ θα μπει στα μήλα του προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσει το παραπανήσιο «μάγουλο» και θα του δημιουργήσει γωνία (όσο επιτρέπει το ίδιο το πρόσωπο να γίνει αυτό).

Η συμβουλή της ημέρας: Ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία των μαλλιών και των νυχιών μας είναι η διατροφή. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Ε βοηθούν την σωστή ανάπτυξη τους. Από την εμφάνιση μας φαίνεται, εάν ο οργανισμός μας λειτουργεί σωστά.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Παρθένες που ξεκίνησαν διατροφή αλλά ο Άρης δεν προβλέπεται να της αφήσει να την τελειώσουν, οι Ιχθύες που όλες τους οι επιθυμίες εμφανιστήκαν στο όνειρο τους και ξύπνησαν για να κάνουν απολογισμό των συναισθημάτων τους, οι Τοξοτίνες που έχουν καταλήξει να περνούν όλα από τα χέρια τους και οι Διδυμίνες που τα έχουν πάρει με την χθεσινή πανσέληνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved