9 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
9 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
9_mar

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο Ζυγό τονίζει τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ωστόσο οι «σκληρές» όψεις της αναμένεται να φέρουν στην επιφάνεια παρεξηγήσεις και εκνευρισμό. Έτσι σήμερα θα χρειαστεί να λειτουργήσετε περισσότερο σε συλλογικό πνεύμα χωρίς εγωισμούς, ενώ στα αισθηματικά καλό είναι να μην υπάρχουν υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να ελέγξετε το δυναμισμό σας, προσέχοντας παράλληλα τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Πολλά πράγματα θα νιώσετε πως σας εκνευρίζουν και ίσως θεωρήσετε πως οι άλλοι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να πλησιάσετε τους άλλους και -κυρίως μέσα από τη σχέση σας- αναζητήστε την κατανόηση που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι το 1977, θα δείτε να αναγνωρίζονται οι δυνατότητες σας.

Ταύρος

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο οίκο σας κάνει να καταπιαστείτε με πράγματα της καθημερινότητας που κατά γενική ομολογία δεν είναι το φόρτε σας. Έτσι, ενώ πάτε να κάνετε ένα καλό, τελικά μάλλον τα θαλασσώνετε, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα. Επαγγελματικά, θα πρέπει να έχετε καλύτερη αίσθηση κρίσης, αφού η παρουσία του Ερμή στον 12ο σας κάνει λανθασμένα να εγγυάστε για κάποια άτομα. Οι γεννημένοι του 1964 θα δείτε βελτίωση στις συνθήκες εργασίας.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η απαρχή ιδανικών καταστάσεων στα αισθηματικά σας. Ο Άρης βέβαια ανάδρομος πυροδοτεί καταστάσεις από τις οποίες μπορείτε να ξεφύγετε με τη βοήθεια της ευστροφίας σας. Αισθηματικά, απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν και δώστε στους άλλους να καταλάβουν πως η ζωή συνεχίζεται. Οι γεννημένοι του 1989, ας μην οξύνετε άλλο τα πράγματα.

Καρκίνος

Μια μέρα που πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας ικανότητα διαχείρισης κρίσεων. Στα επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασί σας και να υποχωρήσετε σε κάποια θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη σας. Αισθηματικά, η αδυναμία στο να κατασταλάξετε στο τι θέλετε δημιουργεί αρκετά προβλήματα, κάνοντάς σας τελικά να χάνετε κάτι από το δίκιο που έχετε. Οι γεννημένοι του 1991, προσπαθήστε να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι.

Λέων

Τη σημερινή μέρα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα αποδειχθεί πως σας έχουν ανάγκη. Ερωτικά, πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από το πώς βλέπουν οι άλλοι τις δικές σας κινήσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε καταστάσεις που είναι ιδιαίτερα φαντεζί. Μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες θα λάβετε ειδήσεις που θα σας δίνουν μελλοντικές υποσχέσεις. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως δεχτείτε από κάποιους λάσπη.

Παρθένος

Η παρουσία της Σελήνης στον 2ο οίκο θα σας φέρει αντιμέτωπους με ευθύνες αλλά και ακόμα περισσότερα έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, η ικανότητα να βλέπετε τα πράγματα πιο σφαιρικά και λεπτομερώς θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως η συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου κινείται οριακά, εξαιτίας προσωπικών προβλημάτων που τον ταλανίζουν. Οι γεννημένοι του 1972 θα λάβετε κάποιες ειδήσεις που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σας προσδίδει την απαιτουμένη φινέτσα αλλά ίσως με τις όψεις που δέχεται να σας κάνει κάπως μη μου άπτου. Στα επαγγελματικά, σε κάποια ζητήματα σήμερα ίσως χρειάζεται να είσαστε κάπως πιο διαλλακτικοί γιατί όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Στα αισθηματικά, η ευθύνη για τα «ξεσπάσματα» ανήκει μάλλον και στους δύο. Οι γεννημένοι το 1978, πρέπει να κάνετε πίσω σε κάποιες απαιτήσεις σας.

Σκορπιός

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο σας καθιστά κάπως ευάλωτους σε σχέση με το παρελθόν. Η ανάδρομη φορά του Άρη εντός του 11ου οίκου θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Αισθηματικά, ίσως γίνεται ντόρος γύρω από εσάς αλλά καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει. Οι γεννημένοι το 1988, στα επαγγελματικά ίσως σας γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς όμως αυτός ο Άρης σας χαλάει τα σχέδια πάντα την τελευταία στιγμή. Ικανότατοι χειριστές της γλώσσας μπορείτε και τα καταφέρνετε άψογα, πάραυτα, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να ενταχθείτε στο σύνολο και να κάνετε χαλί το εγώ σας για χάρη του συλλογικού εμείς. Αισθηματικά, μάλλον είσαστε πλέον αλλού. Οι γεννημένοι του 1984, αποφύγετε να στοιχηματίσετε.

Αιγόκερως

Η μέρα σας προσδίδει σε λέγειν και μαχητικότητα αλλά σας στερεί σε υπομονή. Στα αισθηματικά, αν και αναζητάτε το κάτι παραπάνω, τελικά χτυπάτε σε τοίχο. Αυτό γιατί η Σελήνη στον Ζυγό και ο Ερμής στον Κριό σας κάνουν νοητικά να μπλοκάρετε. Σήμερα, συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θα ήταν ώριμο να τις αφήσετε στην άκρη. Οι γεννημένοι το 1975, μην διστάζετε να πείτε αυτά που νοιώθετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο Ζυγό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Σήμερα, ίσως νιώσετε πως πολλά λέγονται γύρω από το άτομό σας, όμως αυτό σημαίνει πως μετράτε σε αυτό που κάνετε και πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σας. Ο χρόνος δουλεύει για εσάς και γι’ αυτό μην κάνετε πίσω. Αισθηματικά, κάποιο τηλεφώνημα θα σας ταράξει ευχάριστα. Το παρελθόν σας ξανακαλεί. Οι γεννημένοι το 1977, εστιαστείτε στους στόχους σας.

Ιχθύες

Η παρουσία του Ερμή μα και του Ουρανού στον 2ο ηλιακό σας οίκο δεν βοηθούν στην εξεύρεση οικονομικών λύσεων, αντίθετα σας ωθούν σε σπατάλη. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα ίσως τα αντιμετωπίζετε επιδερμικά και δεν αποκλείεται να τα βρείτε μπροστά σας. Αισθηματικά, κάποιες συζητήσεις αφήνουν ελπίδες αλλά καλού- κακού κρατήστε μικρό καλάθι. Οι γεννημένοι του 1960 ίσως χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας βαθειά στην τσέπη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved