Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Φτάσαμε Πέμπτη πλάκα-πλάκα και το βράδυ κλειδώνει το PSI. Έχουμε όμως και καλά νέα…..

Ημερησία διάταξη Γερμανό-ευρωπαϊκής αποικίας:

- Στο ΠΑΣΟΚ είναι απλήρωτοι όλοι αλλά τελικά βρεθήκαν λεφτά για να στήσουν εκλογές από την βάση. Σαν το 2007 που ψήφισαν μέχρι και οι σταυραετοί και οι κορμοράνοι. Φαντάσου πόσο κάθεται στο λαιμό κάποιων ο Βενιζέλος. Και πάλι «Λεφτά υπάρχουν»!

- Ο κόσμος γελάει με την πολιτική ζωή στην χώρα. Τόσο ποιοτική διασκέδαση που θα βρεις; Άντε στην επομένη Βουλή να τσακώνονται οι Χρυσαυγίτες με τον Ψινάκη και η Κανέλλη με τον Σαμαρά. Μιλάμε, θα πρέπει η Βουλή TV να γίνει συνδρομητική!

- Ποια η διαφορά ενός ελληνικού φάρμακου και ενός γενόσημου από το Μπαγκλαντές; Στο ελληνικό φάρμακο, όταν περνά από έλεγχο, βλέπεις στο μόνιτορ της ένδειξη: Good By: Pass. Στο Μπαγλαντεσιανό σου βγάζει ένδειξη στο μνήμα Goodbye, πας!

Η εξίσωση της ημέρας

Η γενική εξίσωση έχει ως εξής: Βόρειος Δεσμός = Cupido/Admetos = Δίας/Πλούτωνας = Ήλιος / Zeus = Αφροδίτη/Zeus = Σελήνη/Zeus:

Τα μοναχικά άτομα. Η συμμετοχή σε μια κλίκα. Χρήσιμες γνωριμίες και επαφές όπου μπορούν να μας διευκολύνουν την ζωή μας. Συνδεδεμένος με δημιουργικά άτομα. Σύμμαχοι σε μια πάλη. Το να δει ή για να αντιμετωπίσει μια πυρκαγιά. Μια κουμπαριά. Το να ενώσω δυο άτομα με αρραβώνα ή λόγο. Σχέσεις και επαφές με οδηγούς & θερμαστές. Δημιουργώντας ζεστή ατμόσφαιρα και σχέσεις.

Μια μέρα όπου ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο. Και αν κάποιες φορές θέλετε να κρυφτείτε, τα μυστικά ...ξεχειλίζουν! Ακόμη και οι «φιλικές κουβέντες» μπορεί να αποσκοπούν πρωτίστως στο να αποκαλύψουν τι σκέπτεστε. Πρόκειται για ένα κυνηγητό και ένα κρυφτό μεταξύ ερωτικής παρόρμησης και καθωσπρεπισμού. Πάντως, σε μια εποχή όπου ο έρωτας υποφέρει μπορεί να νοιώσετε ευλογημένοι, αρκεί να είσαστε τολμηροί…

Η εξίσωση της ημέρας για την Ελλάδα

Είπα λοιπόν από σήμερα το μενού, κόντρα στις προσταγές των καιρών, να μην είναι ...σαρακοστιανό. Έτσι, θα έχουμε μια εξίσωση γενική αλλά και μια άλλη που θα έχει να κάνει με την Ελλάδα.

Ήλιος= Ερμής= Άρης/Hades = Wi/Ποσειδώνας= ASC/Hades = Βόρειος Δεσμός = Ερμής/ Κρόνος = Κρόνος

Ημερήσιες επαφές & συμβάντα. Η σκέψης μα και η συνείδηση. Καθημερινή βρώμικη εργασία. Το άτομο που κουράζει το σώμα του. Σοβαρή ασθένεια. Ζημία μέσω ξαφνικής επίθεσης. Ψευδαισθήσεις-παραισθήσεις. Παράλογες απαιτήσεις. Η σωματική ευαισθησία. Σκέψεις θολές που δημιουργούν ένα ομιχλώδες τοπίο. Έκθεση της χώρας σε μεγάλο κίνδυνο. Βωμολοχία. Μιλώντας για σκοτεινές υποθέσεις. Σχεδιάζοντας μια παράνομη πράξη. Δυσάρεστη είδηση. Μπλέξιμο προϊόν λανθασμένης επιλογής. Μεγάλη διαφωνία και έλλειψη συνεννόησης. Επαφές οι οποίες διέπονται από εξαπάτηση και υστεροβουλία. Μια ασυμφωνία εντός των σχέσεων.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος θέλει να κουμαντάρει τους Έλληνες πρέπει να βαστάει ένα δισάκι γεμάτο, ομπρός το Χριστό, πίσω τους διαόλους και στη μέση το χρυσάφι» Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Ριφιφί – Χάνομαι ….για να μην χάσετε το τραίνο του έρωτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved