7 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
7 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
7_mar

Γενικό Προφίλ

Μία ημέρα γεμάτη ουσία, αφού η Σελήνη από την Παρθένο θα βοηθήσει να αποκατασταθούν τα κενά και πολύ περισσότερο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια πολύ θετική εξέλιξη σε ότι επαγγελματικό ξεκινήσετε. Έμφαση αναμένεται να δοθεί και σε θέματα υγιεινής και διατροφής.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη μέσα από την Παρθένο σας κάνει πιο τυπολάτρες ενώ παράλληλα εγείρει θέματα εργασίας. Πατάτε καλά στα πόδια σας, αφού η πίστη στις δυνατότητες σας δίνει έναν άλλο αέρα. Αισθηματικά, οι επικοινωνίες δίνουν και παίρνουν αλλά πρέπει να προσέχετε τι υπόσχεστε μιας και η Αφροδίτη στον Ταύρο δεν δέχεται ακάλυπτες αισθηματικά επιταγές, είναι επί τη εμφανίσει. Οι γεννημένοι το 1989 τα όνειρα σας είναι για εσάς πηγή έμπνευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά, νοιώθετε πως έχετε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Δεν χρειάζεται να κάνετε όμως έτσι, αφού το Σύμπαν έχει προνοήσει δίνοντάς σας απίστευτη εύνοια σήμερα. Έτσι, η ευκαιρία που ψάχνετε μπορεί να σας φανερωθεί. Αισθηματικά, πολλά πράγματα σας πάνε καλύτερα, αφού έχετε και εσείς προτάξει θέληση για συζήτηση και όρεξη για να μάθετε μέσα από την σχέση. Οι γεννημένοι το 1977 κάπου χάνετε το δίκαιο σας με την εμμονή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως σήμερα χρειαστεί να συγκρατήσετε τον εαυτό σας γιατί τα λόγια κάποιων να σας θυμώσουν. Ειδικά στον χώρο εργασίας, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσετε να κρατήσετε τα νεύρα σας, αφού ίσως εσείς τρέχετε και οι άλλοι να είναι χαλαροί. Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά θα σας δώσουν την εντύπωση πως υπάρχει φως στο τούνελ. Οι γεννημένοι το 1966 θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα περισσότερα πράγματα σήμερα ίσως νοιώσετε πως είναι εναντίον σας. Δυσκολία στην επικοινωνία ενώ δεν αποκλείεται πολλές συζητήσεις να μείνουν στην μέση, αφού ουσιαστικά θα νοιώσετε πως δεν βγάζουν πουθενά. Επαγγελματικά, αποτραβηχτείτε διακριτικά μεταξύ προστριβών τρίτων. Αισθηματικά, αξιοποιήστε καλύτερα τις δυνατότητες σας και κυρίως δώστε χρόνο στην σχέση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη μέσα από τον δεύτερο οίκο έρχεται να τονώσει λίγο το ηθικό σας μιας και σας δίνει αρκετές προοπτικές και τη δυνατότητα ελιγμών σε οικονομικά ζητήματα. Επαγγελματικά, είστε αυτάρκεις και δεν φαίνεστε και διατεθειμένοι να ακούσετε υποδείξεις από τρίτους. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να πιέσετε το πρόγραμμα σας για να γλυτώσετε από την γκρίνια του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι το 1990, μην κάνετε του κεφαλιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γήινη αλλά καθόλα εξαιρετική Αφροδίτη από τον Ταύρο έρχεται να σας δείξει πως για να είστε σικ δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες. Αισθηματικά, ίσως ψάχνετε να βρείτε βελόνα μέσα στα άχυρα, αφού ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας ίσως σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Κατά ένα περίεργο όμως τρόπο αυτό σας κάνει πιο γοητευτικούς. Οι γεννημένοι το 1969 ίσως λάβετε μια πρόσκληση άκρως ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία και η προσέγγιση ανθρώπων θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την αυτοεκτίμηση σας. Στα αισθηματικά, ίσως πρέπει να φανείτε πιο θαρραλέοι γιατί αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Στα επαγγελματικά, κάποια είδηση ή τηλεφώνημα σας ξαφνιάζει ευχάριστα δείχνοντάς σας πως η Σελήνη στην Παρθένο και στον 12ο οίκο δεν σας πειράζουν. Οι γεννημένοι το 1987, αφήστε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσωπικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντα θα σας αφήσουν μια ευχάριστη γεύση. Δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με φλερτ, απολαύσεις και ερωτικά ζητήματα θα έχουν θετική εξέλιξη. Ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη να προσφέρετε κάτι ευχάριστο σε αυτούς που βρίσκονται πολύ κοντά σας όμως θα πρέπει να μην φτάσετε σε σημείο υπερβολής. Οι γεννημένοι το 1972, κάτι αλλάζει στα επαγγελματικά και αυτό σας χαροποιεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει κάτι πίσω από αυτά που σκέπτεστε ή συζητάτε σήμερα. Προσπαθείτε ίσως να κρύψετε συναισθήματα πίσω από τα λόγια. Ίσως αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες γρήγορες αποφάσεις για κάτι που σας απασχολεί ή να κάνετε μία συζήτηση έντονη, χωρίς να σκεφτείτε τους άλλους. Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Οι γεννημένοι το 1993, προσέξτε ζητήματα εμφάνισης και διατροφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα εργασίας και να δείξετε ενδιαφέρον σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή. Αν και θα νοιώσετε πως έχετε ρέντα, η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων θα σας βοηθήσουν να εκμαιεύσετε μεγάλες αλήθειες για τα μελλοντικά σχέδια της σχέσης. Αυξημένες υποχρεώσεις στον οικονομικό τομέα κάπου σας αγχώνουν. Οι γεννημένοι το 1962 τα ρίσκα που παίρνετε τελικά σας δικαιώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ημέρα η οποία με την Σελήνη στην Παρθένο σας καλεί να σκεφτείτε σύνεση στο τι θέλετε. Είναι σημαντικό να διαχωρίσετε τις επιθυμίες από τις υποχρεώσεις σας, ώστε να αποφύγετε κάποια λάθη ή απώλειες. Ίσως το σπίτι με μια καλή παρέα και ένα καλό φαγητό να είναι για εσάς η καλύτερη έξοδος. Κάποιες ειδήσεις τελικά σας δίνουν ανέλπιστη χαρά. Οι γεννημένοι το 1988 ίσως χάσετε κάποιες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημερινό πρόγραμμα μπορείτε να το φέρετε, αν και θα κρύβει μέσα του ροκ έως hard rock καταστάσεις. Τα δείγματα γραφής που λαμβάνετε από τρίτους είναι πολύ αισιόδοξα αλλά οι εργασίες ίσως έρχονται σε αντίφαση με αυτά που ακούτε. Αισθηματικά, η όποια παρεξήγηση λύεται με κουβέντες που στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Οι γεννημένοι το 1961 κάπου πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved