Star Stylist 7 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 7 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα σας! Οι επιλογές θα υπάρχουν για να διαλέξετε τι ακριβώς θα κάνετε σήμερα. Μία όψη που γίνεται το πρωί θα καταφέρει να σας φτιάξει την διάθεση για όλη την υπόλοιπη ημέρα! Οπότε το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και φύγαμε.

Στα μαλλιά σας σήμερα η υγεία πάει μπροστά. Να ξέρετε ότι, αν τα κουρέψετε σήμερα, θα τα βοηθήσετε πάρα πολύ στην υγεία τους και θα είναι πιο λαμπερά. Μία μέρα πριν από την πανσέληνο και η ενέργεια ρέει άφθονη, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το!

Τα νύχια σας φροντίστε τα με το εβδομαδιαίο μανικιούρ. Αυτή την φορά διαλέξτε να κάνετε μια θεραπεία, επειδή η περιποίησή τους σήμερα δίνει πολλές πιθανότητες να μακρύνουν όμορφα και υγιή. Οι αποχρώσεις που κερδίζουν σήμερα είναι οι γήινες.

Για το πρόσωπό σας δεν θα μπορούσα να προτείνω κάτι διαφορετικό από μια μάσκα ή γενικότερα μια περιποίηση προσώπου. Φτιάξτε μια μάσκα με δικά σας υλικά. Η πιο απλή είναι το γιαούρτι με το μέλι (θυμηθείτε το μέλι πρέπει να είναι ζεστό και να ρέει), εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό προσθέστε λίγο λεμόνι μέσα. Ο χρόνος παραμονής της μάσκας είναι 15 λεπτά.

Η συμβουλή της ημέρας: Διαλέξτε καλλυντικά και κρέμες όσο πιο φυσικά γίνεται και μην ξεχνάτε ότι μπορεί και ο φαρμακοποιός σας να σας φτιάξει. Από το φαρμακείο της φύσης έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους, οι Παρθένες που θα προσπαθήσουν να τα βάλουν όλα σε τάξη και δε θα τα καταφέρουν και οι Ιχθύες που περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει η αυριανή ημέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved