6 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

6 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









15 έως 16 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας μελετητής την ώρα της έμπνευσης»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ κερδίζει πολλά αν ακολουθεί την εσωτερική του φωνή, αφού έχει τον τρόπο να αντλεί πληροφορίες και υλικό από το «πουθενά». Ακόμη μπορεί να διαισθάνεται τις «στραβές», αποφεύγοντας εμπλοκές που θα μπορούσαν να τον φθείρουν ανεπανόρθωτα.

Σαν χαρακτήρας εκφράζει συχνά μια ποιητική διάθεση, ενώ στην ζωή του ενδέχεται να αντιμετωπίσει αρκετά οικογενειακά προβλήματα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το να κάνεις φίλους είναι μια απασχόληση για χωριάτες. Το να κάνεις εχθρούς είναι μια απασχόληση για αριστοκράτες» Ρωσική παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά θα σας αφήσει μια «γεύση» απολυτότητας, αφού κάτω από την επικεφαλίδα του «όλα ή τίποτα» μπορεί να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, με όλα εκείνα τα δραματικά στοιχεία που συνήθως απαντώνται στην λογοτεχνία ή τον κινηματογράφο. Κάτι τέτοιο φυσικά μπορεί να σας οδηγήσει είτε στα ...πατώματα, είτε σε μια σχέση ζωής. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, το σίγουρο είναι πάντως, πως μετά από τα βιώματα σας, η ζωή σας θα είναι διαφορετική και ο τρόπος που βλέπετε συνολικά τις σχέσεις θα έχει αλλάξει.

Οικονομικά

Τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή. Αν και είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν απώλειες και θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε οριστικά την πορεία σας, το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από το κατά πόσον είστε πρόθυμοι να διαγράψετε το παρελθόν, αποδεχόμενοι την όλη διαδικασία ως ένα είδος κάθαρσης και μια λαμπρή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Κάτι που χρειάζεται προσοχή είναι οι συναλλαγές σας με ισχυρά κέντρα εξουσίας ή οργανισμούς, αφού το όποιο «συμβόλαιο» συνάψετε, στην ουσία σας δένει χειροπόδαρα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved