Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας


Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Καλημέρα σε όλους και ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά, κόντρα στις βουλές των ουρανών.

Το κίνημα της πατάτας τελικά έχει εμπνεύσει τους πολιτικούς και οι πατάτες ...πάνε και έρχονται.

Πρέπει πάντως να ξεκινήσουν και άλλα ανάλογα κινήματα πρώτου κάποιοι «Τσάκμαν» αρχίζουν να λένε πως πρόκειται για παράνομες πράξεις. Γιατί έτσι όπως το πάνε στην Ελλάδα με μισθούς Βουλγαρίας και τα τρόφιμα τιμές Σαιντ Τροπέ βλέπω τους Έλληνες να αγιοποιηθούν και να γίνουν σαν τον Αϊ Στέφανο τον στυλίτη.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ήλιο/Αφροδίτη= Cupido/Vulcanus= Ουρανός/Zeus = Πλούτωνας: Η όρεξη. Η επιθυμία να φάει. Η αίσθηση της προτίμησης. Ένωση που κρατιέται άθικτη από τη δυνατή αρμονία και την αφοσίωση. Εθελοντισμός. Πρωτοβουλίες. Είδηση για μια εγκυμοσύνη. Η πραγμάτωση μιας αισθηματικής επιθυμίας.

Ερωτικά μιλάμε για μια μέρα …κάτσε καλά. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο βγάζει γλυκύτητα και έτσι μπορείς να ακούσεις και μια γλυκεία κουβέντα εκτός από ζάχαρη, κανταΐφι , μπακλαβάς. Αυτή κάνει την δουλειά της ε, κάντε και εσείς τα υπόλοιπα. Ίσως χρειαστεί όμως να ειπωθούν αλήθειες που κάποιους θα δυσαρεστήσουν. Όπως και να χει το πράγμα θα σας εκτιμήσουν, αρκεί να μην κάνετε πολλές ...τρέλες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αγάπα τον πλησίον σου καταρχήν σημαίνει: «Άφησε τον πλησίον σου στην ησυχία του». Και ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια της αρετής συνδέεται με τις μεγαλύτερες δυσκολίες» Φρειδερίκος Νίτσε

Το τραγούδι της ημέρας: Για το συναισθηματικό παρελθόν, αν θέλει να γίνει παρόν... Γιώργος Τσαλίκης ft. Master Tempo - Τα περαστικά μου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved