Star Stylist 6 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 6 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα σας! Όλα για την ομορφιά η σημερινή ημέρα. Τώρα ψώνια θα κάνετε, κομμωτήριο θα πάτε; Ό, τι και να διαλέξετε καλό θα είναι. Μόνο μην τεμπελιάσετε!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τα βάψετε. Όσες έχετε επιχειρήσει να κάνετε μια αλλαγή σε καφέ αποχρώσεις, σήμερα ένα ρεφλέ στο χρώμα θα σας δώσει λάμψη και διάρκεια.

Τα νύχια σας κάντε τα εντυπωσιακά. Η ημέρα ζητάει λάμψη και φως. Οι προτάσεις είναι δύο. Η πρώτη είναι να διαλέξετε καφέ αποχρώσεις για να τα βάψετε, βάζοντας όμως μια λάμψη χρυσού (θα μπορούσε να γίνει συνδυασμός). Τι ακριβώς εννοώ; Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε λεπτές γραμμές με ένα χρυσό βερνίκι, αρκεί βέβαια η βάση σας να μην είναι πολύ σκούρα. Η δεύτερη πρόταση είναι να διαλέξετε αποχρώσεις του κόκκινου και να τις συνδυάσετε με ασημί. Ό, τι και αν διαλέξετε στο τελείωμα μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα top cover που θα τους χαρίσει παραπάνω λάμψη!

Το μακιγιάζ σας φροντίστε να είναι γοητευτικό και εντυπωσιακό. Η ενέργεια της ημέρας σας λέει να παίξετε με τις σκιές. Βάψτε το πρόσωπο σας δημιουργώντας τις λεγόμενες οφθαλμαπάτες (ξέρετε αυτό που λένε οι άντρες… μα εγώ το βράδυ με άλλη κοιμήθηκα και με άλλη ξύπνησα το πρωί). Κάτι που θα βοηθούσε είναι να «κόψετε» τα μάγουλα και να δημιουργήσετε γωνίες.

Η συμβουλή της ημέρας: Στην ρίζα των μαλλιών χρησιμοποιήστε μόνο προϊόντα που προορίζονται για αυτήν την δουλειά , διαφορετικά θα τα επιβαρύνετε και μπορεί να λαδώσουν χωρίς λόγο.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Λιονταρίνες ξέρετε, φυσικά Αγάπη και Φως, οι Ταυρίνες που μπήκαν σε σκέψεις ότι θα πρέπει να κάνουν δίαιτα… αλλά από Δευτέρα και μια τρελή που βγήκε στο δρόμο και φωνάζει στην βροχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved