6 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 

Παπασταύρου Λίντα
6 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
6_mar

Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά αισιόδοξα και χαρούμενα με τη Σελήνη στο Λέοντα και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα να στρώνουν ένα υπέροχο μουσικό χαλί με μελωδίες ευτυχίας και ηρεμίας. Θέματα που σχετίζονται με την τέχνη, την ομορφιά, τον έρωτα και τα παιδιά, ευνοούνται.

Κριός

Σήμερα, κινείστε με έναν αέρα σιγουριάς ενώ τα αιτήματα σας πραγματοποιούνται πιο εύκολα από ότι είχατε φανταστεί. Επαγγελματικά θέματα παρουσιάζουν καθυστερήσεις που, αν και σας ενοχλούν, καταφέρνετε να τις διαχειριστείτε άψογα. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ είναι πιο ευπρόσιτο και έτσι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Οι γεννημένοι του 1987 θα βγείτε κερδισμένοι από μια συμφωνία.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον οίκο του σπιτιού θέλετε να ομορφύνετε τη διάθεση μέσα σε αυτό και να γιορτάσετε ένα ευχάριστο γεγονός. Ταυτόχρονα, με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε πράγματα που θα δώσουν μια ευχάριστη νότα τόσο στην επαγγελματική όσο και τη προσωπική σας ζωή. Αισθηματικά, αναλαμβάνετε τα ηνία και αυτό ωφελεί τη σχέση. Οι γεννημένοι του 1981 θα αποκτήσετε καλή φήμη.

Δίδυμοι

Θέματα σχέσεων καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου που σας επιτρέπει να αποδράσετε από την καθημερινότητα, χωρίς να το ξέρει κανείς. Επαγγελματικά, κάποιοι ανταγωνισμοί από άτομα που δεν περιμένατε σας ωθούν να πάρετε δραστικά μέτρα και να κάνετε αλλαγή πορείας. Οικονομικά, θα σας ζητηθεί να δώσετε την συγκατάθεση σας σε κάτι που δεν πιστεύετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα ξεχωρίσετε για τις πρωτοποριακές σας ιδέες.

Καρκίνος

Σήμερα ίσως δειχθείτε οικονομική ενίσχυση ή βοήθεια από κάποιο άτομο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον. Αισθηματικά, βιώνετε μια κατάσταση σύγχυσης και δεν ξέρετε αν πρέπει να πάτε πίσω ή μπροστά. Έτσι, μένετε κολλημένοι στο ίδιο σημείο. Επαγγελματικά, αποφύγετε να αναλάβετε εργασίες που δεν μπορείτε να φέρετε εις βάρος διαφορετικά θα εκτεθείτε. Οι γεννημένοι του 1962 θα βάλετε σε τάξη κάποιες παρελθοντικές εκκρεμότητες.

Λέων

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και την Αφροδίτη στον Κριό αισθάνεστε πολύ καλά με αυτό που είστε και εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Επαγγελματικά , ο ηγετικός σας ρόλος ενισχύεται μέσα από πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση τόσο των επαγγελματικών συνθηκών όσο και των οικονομικών αποδοχών. Μια συλλογική εργασία θα έχει μεγάλη επιτυχία και αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Οι γεννημένοι του 1968 θα καταπιαστείτε με καινούργια πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν.

Παρθένος

Με τον Άρη στον 1ο είστε έτοιμοι να δράσετε έχοντας προηγουμένως μελετήσει κάθε σας βήμα συστηματικά. Με τη Σελήνη στον Λέοντα νιώθετε αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα ότι το όραμά σας σύντομα θα ανέβει τα σκαλοπάτια της εκπλήρωσης. Αισθηματικά, θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα θετικά του συντρόφου σας και αυτό θα αλλάξει εντελώς την εικόνα σας για το πρόσωπο του. Οι γεννημένοι του 1971 θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα από το χώρο εργασίας.

Ζυγός

Θέματα που αφορούν φίλους και γνωστούς έρχονται σήμερα να σας δείξουν μια άλλη πλευρά της ζωής. Επαγγελματικά, ζητήματα ιεραρχίας σας απασχολούν και συνάμα αποτελούν αφορμή για να δείξετε δυσφορία και δυσαρέσκεια απέναντι σε κάποιους. Αισθηματικά, σεβαστείτε τα δικαιώματα του συντρόφου και μην αψηφάτε τους κινδύνους που κρύβει το αντίθετο. Οι γεννημένοι του 1975 αισθάνεστε ότι περιβάλλεστε από πρόσωπα που σας αγαπούν.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον απέναντι ζώδιο θέλετε να κάνετε τις σχέσεις σας πιο όμορφες και ζεστές και το πετυχαίνετε. Επαγγελματικά, η ανάγκη να διακριθείτε ίσως σας καταπονήσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Οικονομικά, η επιθυμία για ποιότητα ζωής αποτελεί κινητήριος δύναμη που σας καθοδηγεί σε πιο ορθές επιλογές. Αποφύγετε να θαμπωθείτε από τις φαμφάρες κάποιων. Οι γεννημένοι του 1962 θα κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Λιονταριού αναλαμβάνετε ευθύνες που σας δίνουν τη δυνατότητα να ηγηθείτε ενός δημιουργικού έργου. Από την άλλη, θέματα διατροφής και υγιούς ζωής έρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να βελτιώσετε της συνθήκες της καθημερινότητας σας. Αισθηματικά, πυροδοτούνται αλλαγές που αδυνατείτε να καθυστερήσετε. Οι γεννημένοι του 1973 θα φανείτε πιο επικοινωνιακοί.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο δοκιμάζετε να φωτίσετε τις πτυχές υποθέσεων που σας εξιτάρουν την περιέργεια. Επιπλέον, θέματα τόσο οικονομικά όσο και ερωτικά έρχονται στο προσκήνιο για να σας ομορφύνουν τη ζωή και να σας ανεβάσουν τη διάθεση. Ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς σας όσον αφορά προσωπικές επιδιώξεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1962 θα αλλάξετε τακτική όσον αφορά επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων θέλετε να βρείτε τη χρυσή τομή που θα προσφέρει ικανοποίηση τόσο σε εσάς όσο και στους άλλους. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας δίνει τη δυνατότητα να εξωραΐσετε το χώρο που διαμένετε ή εργάζεστε και να νιώθετε πιο άνετα και ευχάριστα μέσα σε αυτόν. Σχέσεις με άτομα του οικείου περιβάλλοντος σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι του 1968 θα βιώσετε μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητα σας.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον 3ο σας θυμούνται άτομα που αγαπάτε και εκτιμάτε και κανονίζετε συναντήσεις ή επαφές από κοντά. Αισθηματικά, ίσως δεν είναι τόσο εύκολο να κατανοήσετε τα θέλω του συντρόφου σας δεν είναι όμως πια δύσκολο για εσάς να αποφεύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Επαγγελματικά, μια νέα ιδέα σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε τη μηχανή της παραγωγικότητας μπροστά. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως συνεργαστείτε προσωρινά με κάποιον πρώην συνεργάτη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved