5 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
5 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









14 έως 15 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας αξιωματικός καθοδηγεί τους άνδρες του σε μια άσκηση με πραγματικά πυρά».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χαρακτηρίζεται από την τάση του να τεστάρει πρώτα, πριν επιχειρήσει οτιδήποτε, αφού η καλή προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας του.

Σαν χαρακτήρας μπορεί να είναι ακριβολόγος, υπεύθυνος αλλά και ευέξαπτος απέναντι σε ότι του χαλάει τον προγραμματισμό. Κατά περιόδους μπορεί να ζει μοναχικά ή σε «περίεργα» μέρη.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ποτέ δεν αποτυχαίνουν αυτοί που πεθαίνουν για ένα μεγάλο σκοπό» Λόρδος Βύρων

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το απρόβλεπτο και το απροσδόκητο «απειλεί» να εισβάλλει στη ζωή σας φέρνοντας σας μπροστά σε πρωτόφαντες καταστάσεις. Κατά έναν περίεργο τρόπο οι «προσφορές» έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε, την ίδια στιγμή που οι «σίγουρες» επιλογές φθάνουν σε αδιέξοδο. Και τελικά, μάλλον αξίζει να ...πειραματιστείτε!

Οικονομικά

Φαίνεται πως φτάνετε στο ...σημείο μηδέν και έχετε μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε με υποθέσεις του παρελθόντος, ρίχνοντας «μαύρη πέτρα» πίσω σας. Φυσικά θα υπάρξουν και οι ανάλογοι «κραδασμοί», αφού πολλές από τις σταθερές σας θα πάψουν να ισχύουν αλλά το όλο «παιχνίδι» θα κριθεί από το κατά πόσον είστε πρόθυμοι να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωής σας. Στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή επιμείνετε ή «κολλήσετε» σε αυτό που πεθαίνει, δεν βοηθάτε κανέναν και κυρίως δεν βοηθάτε τον εαυτό σας να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Στις προσπάθειες σας θα έχετε αρωγό την ...έκπληξη, αφού σίγουρα μπορείτε να πετύχετε πολλά εκεί ακριβώς όπου κανείς δεν σας δίνει τύχη.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved