Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/3 έως 7/3

 

Σελήνη στον Λέοντα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/3 έως 7/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από ένα κυκλοθυμικό και έντονο συναισθηματικά διήμερο, βρίσκεται ανανεωμένη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα, σήμερα 5/3 στις 1:18 μετά τα μεσάνυχτα.

Στις 6:58 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ερμή και στη συνέχεια στις 7:24 το τρίγωνο με τον Ουρανό, ανοίγουν την ημέρα με την αίσθηση της απόλυτης επικοινωνιακής κυριαρχίας.

Αυτό σημαίνει πως η σύλληψη των ιδεών γίνεται με μεγαλοπρέπεια και λάμψη Οσκαρικής απονομής βραβείων, ενώ κάθε πρωτότυπη σκέψη είναι η μόνη που χωράει στην καθημερινότητά μας.

Η δημιουργική μας διάθεση σε συνδυασμό με την ακριβή παραγωγή και το ευφυές σενάριο, μας κάνει να πλασάρουμε τα σχέδιά μας ιδιαίτερα τα επαγγελματικά, με τρόπο που οι άλλοι μένουν έκθαμβοι. Κάθε σκέψη που μας ταλανίζει και δεν μπορούσε να βρει ως τώρα τρόπο να εκφραστεί, μπορεί να λειτουργήσει αυτήν την ημέρα, σαν το πιο ελκτικό τέχνασμα.

Το διάστημα ως το μεσημέρι προσφέρεται για οποιοδήποτε διακανονισμό.

Στις 15:21 το μεσημέρι η κορύφωση του τετραγώνου με τον Δία που επηρεάζει ως το βράδυ, θα κλείσει την ημέρα με μια αχόρταγη επιθυμία που θα εξαπλώνεται παντού.

Είναι πολύ πιθανό να ξοδέψουμε χρήματα για κάτι πολύ ιδιαίτερο και φανταχτερό, να παίξουμε τυχερά παιχνίδια, να τζογάρουμε συναισθηματικά, να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού, να βρεθούμε με φίλους μαγειρεύοντας ένα ιδιαίτερο φαγητό, ή να βγούμε έξω διαλέγοντας ένα ξεχωριστό μαγαζί.

Οτιδήποτε και αν κάνουμε αυτό το βράδυ, σκοπό θα έχει να εντυπωσιάσει.

Στις 6/3 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στην περιπλάνησή της, αφήνοντάς μας να απολαύσουμε την προσφορά της, αρκεί να μην υποκύψουμε στα ματαιόδοξα βέλη της.

Η υπερβολή των ημερών αυτών μπορεί να διογκώσει τις επιθυμίες, κάνοντάς τις άμετρες με αποτέλεσμα να μας διαφύγει η ουσία.

Στις 7/3 στις 3:28 το πρωί, το εξάγωνο με τον Κρόνο, βρίσκει τους περισσότερους καθησυχασμένους και με γλυκιά αίσθηση ηρεμίας στα βλέφαρα.

Στις 5:28 το πρωί, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για ένα διήμερο σεμινάριο, πολύ χρήσιμο και εποικοδομητικό, σε όλους τους τομείς.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved