Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Δευτέρα λοιπόν και θέλω χαμόγελα κι αισιοδοξία. Εντάξει η κατάλυση κάθε έννοιας νομιμότητας μπορεί να είναι γεγονός, όμως τα πράγματα θα στρώσουν που θα πάει, τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Ουρανός= Βόρειος Δεσμός/ Άρης= Δίας/Zeus= Ποσειδώνας/Cupido = Vulcanus:

Σκέψεις και ιδέες για σεξουαλική προσέγγιση.

Μια ξαφνική συνάντηση.

Χιουμοριστική, εύθυμη συνομιλία.

Απιστία.

Ξαφνικά γεγονότα.

Ο έρωτας θα κυριαρχήσει σε πολλές φάσεις της ζωής μας. Το ζήτημα είναι ο χειρισμός, αφού η σύνοδος Ερμή –Ουρανού θα φέρει πολλές ανατροπές.

Η αντίθεση Ηλίου –Άρη σας καλεί να βγάλετε προς τα έξω αυτά που πιστεύετε κι αυτό θα είναι μια καλή αρχή. Τα υπόλοιπα επί της...κλίνης!

Αποικία news

-Ο Mr Isidoros έπαθε την καρδιά του γιατί το εκατομμύριο που έβγαλε νόμιζε πως έπρεπε να το δηλώσει στην χρήση του 2011. Σόρρυ αλλά τότε αγαπητέ νυμφίε πρέπει τον λογιστή σου να τον στείλεις σιδηροδέσμιο στο Alkatraz.

Όμως εγώ πιστεύω πως έβγαλε το 1.000.000€ για να αγοράσει καράβι. Τώρα τι καράβι, μάλλον lego θα εννοεί.

-Ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ο άλλος «εκατομμυριάκιας», ανέλαβε την διακριτική υποστήριξη του Βενιζέλου. Ο δε Γιωργάκης ο...πονηρός (έτσι μου σφυρίξανε από καλά πληροφορημένες πηγές) έχει βολιδοσκοπήσει το Θείο βρέφος, δηλαδή τον Λαλιώτη, μήπως και αναλάβει τον Παπουτσή, γιατί το νήμα της νίκης δεν το κόβει ούτε με βαλέ.

-Η εφορία, λέει, αν έχεις χρέη άνω των 4000€ θα σου κατάσχει τα χρήματα που βρίσκει στην τράπεζα. Πληροφορίες από τα υψίπεδα που χω είναι ότι τους επόμενους μήνες τα ζητήματα δικαιοσύνης κι οικονομικών θα προσαρμοστούν στα πρότυπα του IRS της Αμερικής, πράγμα που σημαίνει πως το απαραίτητο αξεσουάρ του επόμενου χειμώνα θα είναι μαύρη κουκούλα με στρας γύρω από τα μάτια.

Αγαπούλα …την κουκούλα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: Necessitas non habet legem, δηλαδή η ανάγκη δεν γνωρίζει νόμους.

Το τραγούδι της ημέρας: "Είμαι ο Ρομπέν των καμένων δασών"

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved