Star Stylist 5 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 5 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Τέλεια! Καλημέρα! Ποια σκέφτηκε να κάνει αλλαγή;

Κατευθείαν στο κομμωτήριο, σήμερα είναι η ημέρα των αλλαγών και της πρωτοτυπίας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Στροφή, πόρτα και πάμε!

Στα μαλλιά σας είναι η ημέρα που θα μπορούσατε να τα βάψετε και να πετύχετε τα πιο ζωηρά χρώματα. Φυσικά και το κόκκινο χρώμα έχει την τιμητική του αλλά σιγά μην τα κάνουμε «λόγω της ημέρας»! Ότι χρώμα και να διαλέξετε σήμερα θα βγει ζωντανό αλλά θα ήταν κρίμα να διαλέξετε μόνο ένα. Σήμερα οι διάφορες τεχνικές θα βγάλουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Για τα νύχια σας διαλέξτε πρωτότυπα σχέδια. Μια καλή ιδέα είναι το ανάποδο γαλλικό έχοντας πιο σκούρα βάση. Βέβαια και το γαλλικό που η βάση του να είναι άσπρη με μαύρες λουρίδες και στο νύχι ψηλά να φαίνεται το ροζ είναι μια πρωτότυπη ιδέα.

Για τα μάτια σας μόνο διαλέξτε μεταλλικές αποχρώσεις (π.χ. πράσινο ή μπλε) σε συνδυασμό με μαύρο και eyeliner. Το look που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα είναι το εντυπωσιακό, οπότε ό, τι κλασσικό είχατε στο μυαλό σας ξεχάστε το!

Η συμβουλή της ημέρας: Καλό είναι μια φορά στις δέκα ημέρες να κάνετε μία θρεπτική μάσκα προσώπου επειδή η ατμόσφαιρα το κουράζει και το αφυδατώνει.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Τα ζώδια της φωτιάς κάνουν πάρτι με τις Λιονταρίνες να περπατάνε καμαρωτά, τις Κριαρίνες που τρέχοντας φωνάζοντας «άκρηηη» (αφού τα έχουν διαλύσει όλα στο πέρασμα τους) και τις Τοξοτίνες που ταξιδεύουν σε άλλη γη, σε άλλα μέρη και καταφέρανε να βρουν ένα ξεχασμένο πιγκουίνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved