Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 59' 17" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 40' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 09° 27' 57" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 21' 43" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 14' 05" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 10' 53" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 51' 43" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 24' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 24' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 18" ΤΑΥΡΟΣ R

4 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;


Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

4 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;


Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού


Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.13 έως 14 Ιχθύων


Σύμβολο: «Μια κυρία τυλιγμένη με γούνα»


Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική του εικόνα, την οποία συνήθως χρησιμοποιεί για να προστατεύσει τις ευαισθησίες του. Έτσι πίσω από μια πειστική εικόνα βεβαιότητας ή δύναμης μπορεί να κρύβονται καθοριστικές ανασφάλειες ή αδυναμίες. Ή αντίστοιχα, πίσω από την φιλοκαλία και το υψηλό γούστο μπορεί να σιγοβράζουν ισχυρά πάθη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το άτομο έχει ένα ταλέντο να επηρεάζει τους άλλους και να δημιουργεί γύρω του μια «αυλή».


Το απόφθεγμα της μοίρας αυτής: «Θάρρος είναι να κυριαρχείς στον φόβο σου, όχι να μην έχεις φόβο» Φρανσουά Μιτεράν 


Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά


Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από την ανάληψη ευθυνών στις σχέσεις και σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να φορτωθείτε προβλήματα του συντρόφου σας, στα όρια του ...μαζοχισμού! Σε κάποιες περιπτώσεις, οι ισχυρές πιέσεις λειτουργώντας σε βάρος της ευχαρίστησης, μπορεί να σας φτάσουν στα πρόθυρα ενός χωρισμού.

Όσον αφορά την δημιουργία μιας νέας σχέσης, τα πράγματα δείχνουν αρκετά μπλεγμένα, αφού τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα είτε εσείς, είτε ο σύντροφος σας ενδέχεται να είστε σε μεγάλο δίλημμα, εννοώντας τόσο μια παράλληλη σχέση, όσο και αντίξοες συνθήκες που παρεμποδίζουν γενικότερα την απρόσκοπτη εξέλιξη των πραγμάτων.Οικονομικά


Οι συνθήκες που διαμορφώνονται ευνοούν περισσότερο τους τολμηρούς και γενικότερα όσες ή όσους έχουν την διάθεση να ξανοιχτούν σε νέες δραστηριότητες. Αντίθετα, αν κρατήσετε μια πιο συντηρητική στάση και αρκεστείτε στα «σίγουρα» θα έρθετε αντιμέτωποι με διεκδικήσεις εκ μέρους τρίτων, που θα κάνουν -έτσι κι αλλιώς- την ζωή σας ...περιπετειώδη!

Επίσης, θέματα και «εμπλοκές» μπορεί να προκύψουν σε μια συνεργασία σας και σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση».


Γ.Ρ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved