Star Stylist 4 Μαρτίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 4 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Η καλύτερη δουλειά για την Κυριακή είναι η ξεκούραση, εφόσον βέβαια και οι συνθήκες μας το επιτρέπουν. Αν και τι να λέμε τώρα; Στην εποχή μας δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που να κάθεται. Όλο και κάτι θα κάνουν, οπότε η λέξη ξεκούραση μάλλον είναι άγνωστη σε πολλές από εμάς.

Στα μαλλιά σας μπορείτε να κάνετε μια γλυκιά γαλλική κοτσίδα, είτε στο πλάι, είτε στα μισά μαλλιά. Θα σας βοηθήσει να κάνετε όλες τις δουλειές σας και να μην έχετε άγχος για το πως είναι τα μαλλιά σας και αν θα χαλάσουν με τον ατμό του μαγειρέματος.

Τα νύχια σας θα τα έχετε φτιάξει από χθες, άρα μην ασχοληθείτε παρά μόνο για να τους κάνετε μια συντήρηση. Τώρα, εάν κατάφεραν και χάλασαν ,ξεβάψτε τα και αφήστε τα να αναπνεύσουν.

Στο μακιγιάζ σας ξεκινήστε με κάτι ελαφρύ το πρωί και σε περίπτωση που θα θελήσετε να βγείτε το βράδυ διαλέξτε αποχρώσεις του γκρι και συνδυάστε το με λευκό και ασημί. Τονίστε την μάσκαρα και έτοιμες!

Η συμβουλή της ημέρας: Όσο πιο μαλακά κάνει τα μαλλιά ένα προϊόν, τόσο λιγότερη διάρκεια έχει το χτένισμα σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Καρκίνες βίδες και σαλάτα με ψητά τα λάχανα… κοινώς να είχαμε να λέγαμε! Οι Κριαρίνες που καλούνται να λύσουν το Πυθαγόρειο θεώρημα και οι Ιχθύες που το κρεβάτι τους φλερτάρει από χθες και τελικά του την πέφτουν .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved