4 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
4 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
4_mar

Γενικό προφίλ

Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο τονίζει τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, ενώ συμβάλλει στην δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος. Από την άλλη πλευρά όμως, φέρνει στην επιφάνεια ευαισθησίες και δυνατά συναισθήματα, που δεν τυχαίνουν πάντα της καλύτερης αποδοχής. Αποφύγετε λοιπόν τα πολλά-πολλά με άτομα που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να επικοινωνήσετε, πολλώ δε μάλλον να συνεργαστείτε.

Κριός

Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι απέναντι σε κάθε πρόκληση, ωστόσο η σύνοδος Ερμή – Ουρανού αυξάνει παράλληλα και την...απερισκεψία σας! Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιλήψεις. Αισθηματικά κάποιες ειδήσεις θα σας σοκάρουν, αφού μια υπόθεση που φάνταζε «καμένο χαρτί» έρχεται να σας αναστατώσει. Οικονομικά ζητήματα βρίσκουν λύση με σχετικά εύκολο τρόπο.

Ταύρος

Ίσως σήμερα αισθανθείτε πως το καθήκον υπερτερεί σε ζητήματα που η καρδιά προτάσσει το δίκιο της. Κατά συνέπεια σε ζητήματα μεταξύ θέλω και πρέπει το «πρέπει» έχει μια τύχη παραπάνω. Προσπαθήστε στα συναισθηματικά να προσεγγίσετε το ταίρι σας με τέτοιο τρόπο που δεν θα το κάνετε να νιώσει άβολα. Ίσως σήμερα βρεθείτε αντιμέτωποι με την αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων.

Δίδυμοι

Τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο υπερτερείτε έναντι των άλλων αλλά στην τελική προσπάθεια μάλλον αδικείτε τον εαυτό σας εξαιτίας της αντίθεσης Ηλίου – Άρη που σας φέρνει σχετικές δυσκολίες που σχετίζονται με τη διατήρηση της ψυχραιμία σας. Ερωτικά ίσως χρειαστεί να προσεγγίσετε περισσότερο τον ερωτικό σύντροφο δείχνοντας του πόσο μετράει για εσάς.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας έρχεται να σας επιστήσει την προσοχή σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τον έρωτα. Μηνύματα και επικοινωνίες ίσως έχουν μια τραχύτητα ωστόσο τα λόγια θα είναι κρυστάλλινα. Σε συνεστιάσεις και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να έχετε σήμερα την τιμητική σας παρόλο που δεν καίγεστε να παρευρεθείτε σε αυτές.

Λέων

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο γεννά προσδοκίες αλλά και όνειρα που αδυνατείτε να κυνηγήσετε και να πραγματώσετε. Αισθηματικά δείχνοντας πως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει κάνετε την πλάστιγγα να γείρει προς το μέρος σας ανατρέποντας κάποιες ήδη ειλημμένες αποφάσεις. Μέσα από φίλους καταφέρνετε να βρείτε λύσεις σε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν.


Παρθένος

Πολλά πράγματα που δείχνουν πως έχουν πάρει μια τελική μορφή είναι είτε στο μυαλό σας ή σε εικονικό επίπεδο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα χειριστείτε κάποια ζητήματα αφού η υπομονή σας με κάποια άτομα φαίνεται πως εξαντλείται. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως σας εκνευρίσουν αφού διαφαίνεται πως κάποιοι θέλουν να ακυρώσουν κάποιες συμφωνίες.

Ζυγός

Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο δε βοηθά και τόσο στις υποθέσεις σας ωστόσο έχετε τον τρόπο να κάνετε την...έκπληξη! Κάποια είδηση που σχετίζεται με την πορεία ενός κοντινού σας προσώπου ίσως σας αιφνιδιάσει αλλά καλό είναι να περιμένετε να δείτε και την συνέχεια. Προσπαθήστε να βγάλετε την περίσσεια ενέργεια σας σε δημιουργικές δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε τα «παρατράγουδα» της έντασης.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι για εσάς μια έξοδος προς τον έξω κόσμο όμως δεν πρέπει να επαναπαύεστε μα ούτε και να σας στερεί το δικαίωμα της επιλογής. Αισθηματικά η πίστη σε κάποια άτομα δεν θα αποδειχθεί άνθρακες ωστόσο όμως χρειάζεται ιδιαίτερος αγώνας προκειμένου να φέρεται κάποια πράγματα σε άλλα μέτρα από αυτά που είχατε συνηθίσει.

Τοξότης

Η φιλοσοφική θεώρηση σε κάποια ζητήματα δεν αρκεί προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα. Σίγουρα η θετική ενέργεια αλλά και η όρεξη για να βοηθήσετε προσμετρούνται στα υπέρ σας. Αισθηματικά βρίσκεστε σε ένα δίλημμα αφού κάποια πρόταση έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Εξαιρετική μέρα για να πάρετε πίσω χρήματα που σας οφείλουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντί σας αλλά και οι πλανήτες μέσα από τον Κριό κάνουν την ημέρα άκρως ενδιαφέρουσα αφού θα βρεθείτε μπροστά σε πολλές μεταβλητές καταστάσεις χωρίς καμία...σταθερά! Αλλά και το μυαλό σας τρέχει σε πολλές κατευθύνσεις και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Αισθηματικά ξεκινά μια γόνιμη περίοδος, όπου καλείστε να επιλέξετε από τον...ανθό!

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να καταπιαστείτε με πολλά πράγματα αρκεί να φροντίσετε να μην καταπονήσετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Κάποιες συζητήσεις που είναι περισσότερο διαδικαστικές ή εθιμοτυπικές και όχι τόσο ουσίας ίσως σας βγάλουν εκτός εαυτού. Τηλεφωνήματα μεταξύ φίλων θα σας δώσουν να καταλάβετε το πόσο σημαντικοί είσαστε για κάποια άτομα.

Ιχθύες

Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο σας βοηθά να δράσετε άμεσα και πιο αποτελεσματικά από ότι αναμένατε. Ακόμη το τρίγωνο Πλούτωνα – Δία προσφέρει στήριξη -μέσω φίλων και γνωστών- στις προσωπικές σας υποθέσεις, που δείχνουν μάλλον...ανταριασμένες! Καλή μέρα για να πάτε μια εκδρομή, να βγείτε έξω με φίλους και να συναναστραφείτε με πρόσωπα που περνάτε καλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved