3 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
3 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









12 έως 13 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένα αρχαίο ξίφος, που εκτίθεται σε μουσείο.

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ καλείται να γίνει το πρότυπο της δύναμης και της αποφασιστικότητας και για να συμβεί αυτό αντιμετωπίζει συχνά καταστάσεις που αναδεικνύουν αυτές τις ιδιότητες. Το παράδοξο είναι πως σαν χαρακτήρας διακρίνεται από ευσυγκινησία και καλλιτεχνικές τάσεις, στοιχεία που κρύβονται πολύ καλά πίσω από ένα δυναμικό ή «σκληρό» προφίλ. Του αρέσει επίσης να μοιράζεται την χαρά του και η ευτυχία του περνά μέσα από την ευτυχία των άλλων.

Το απόφθεγμα της μοίρας αυτής: «Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη» Σουν Τζου

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι εξελίξεις εδώ, αναμένεται να είναι σχετικά περίπλοκες, αφού από την μια πλευρά καραδοκεί το απροσδόκητο, ενώ από την άλλη ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε ή να στενοχωρηθείτε από την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσης σας. Και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην σιγουριά μιας φθαρμένης σχέσης και την γοητεία μιας περιπέτειας που ποτέ δεν ξέρει κανείς που μπορεί να οδηγήσει. Οι απαντήσεις σας στα πιεστικά διλήμματα είναι εκείνες που θα ορίσουν την συνέχεια, πρακτικά ωστόσο εκείνο που σας συμφέρει περισσότερο είναι να δοκιμάσετε ένα νέο μοντέλο σχέσης, με καινοφανή χαρακτηριστικά, κάτι δηλαδή που δεν σας είχε ξανασυμβεί μέχρι ...τώρα.

Οικονομικά

«Στη βράση κολλάει το σίδερο». Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από διεκδικήσεις και αγωνιστικό πνεύμα, και οι πρωτοβουλίες σας μπορεί να σας φέρουν συχνά σε πλεονεκτική θέση. Από την άλλη πλευρά θα κληθείτε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένεται να ξεκινήσετε κάτι νέο ή πρωτοποριακό.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved