Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα, Σάββατο έφτασε και χτες άρχισαν οι πρώτοι Χαιρετισμοί. Θρησκευτική κατάνυξη, αφού όλοι πλέον σε ένα... θαύμα προσμένουμε. Βέβαια, άτυπα, οι «Χαιρετισμοί» για τους πολιτικούς είχαν αρχίσει από τις παρελάσεις, αφού κάθε ένας επίσημος άρπαζε και το φάσκελο του από έναν αγανακτισμένο φοιτητή, μαθητή.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Hades/Admetos= Ήλιος/Αφροδίτη= Wi/Admetos= Kronos

Μια αγάπη γεμάτη εμπόδια. Μια μετάθεση ή απόσπαση κόντρα σε κάθε λογική. Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της

κυβέρνησης. Ο Ιδανικός εραστής. Χωρίς συναίσθημα. Η αρχή ερωτικών σχέσεων που λειτουργών ως βαλβίδα εκτόνωσης. Χωρίς δεσμεύσεις.

Όπως διαβάζετε, τα ερωτικά παίζουν πολύ δυνατά αλλά σε... ακραίες πληκτροστοιχίες. Κράνος, παλάσκα και... φύγαμε!

Αποικία news

-Αχ καημός... Κάνεις ένα παιδί, γίνεται αγωνιστής, κομμουνιστής και καταλήγει… Παπουτσής ή Λαλιώτης. Άρτια καταρτισμένοι και οι δύο. Αφού ο Λαλιώτης σπούδασε οδοντογιατρός και τον μόνο τραπεζίτη που ξέρει είναι αυτός στο Super Deal με τον Φερεντίνο (λέμε τώρα...). That’s all. Πολιτικά δεν περιγραφώ άλλο.

-Celebrity σου λέει η L. Lohan η όποια έχει μια εμμονή με την Marilyn. Βέβαια το να συγκρίνεις την εν λόγω wanna be a star με τον θρύλο-Marilyn είναι σαν να συγκρίνεις τον λόφο Σκουζέ με τον Όλυμπο. Μην τρελαθούμε κιόλας.

-Δεν ξέρω αν είδατε την Μαντόνα μετά το καινούργιο «τράβηγμα». Παιδιά ο πλαστικός χειρούργος πρέπει να είναι μετεμψύχωση του Leonardo Da Vinci. Μιλάμε από μούρη πλισέ την έκανε 20χρονη. Στην μούρη γιατί στα χέρια… δεν ανασταίνονται οι νεκροί που έλεγε κι ο Ζαγοραίος.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το χαμόγελο είναι ένα λίφτινγκ προσώπου που είναι οικονομικά προσιτό σε όλους» Tom Wilson

Το τραγούδι της ημέρας: Χαμογέλασε…. Πάει πέρασε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved