Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 5/3

 

Σελήνη στον Καρκίνο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 5/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη







Η μυστηριώδης γυναίκα προετοιμάζεται ψυχολογικά για ένα extra επεισοδιακό διήμερο, με πολλές συναντήσεις και πολλές εναλλαγές διάθεσης, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα 2/3 στις 17:09 το απόγευμα.

Από αυτή την οικεία και αγαπημένη της θέση, θα συναντήσει μέσα στο διήμερο που ακολουθεί και τους 9 υπόλοιπους πλανήτες, συνάπτοντας σχέσεις στοργής και πάθους.

Η πρώτη της συνάντηση θα είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή στις 17:32 το απόγευμα, ενώ ακολουθεί η ευνοϊκή όψη του τριγώνου με τον Ποσειδώνα στις 19:11 το απόγευμα.

Από το μεσημέρι και μετά θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε μια γλυκιά αναστάτωση, φέρνοντας στο νου μας θέματα που μας έχουν προβληματίσει, προσπαθώντας να καλμάρουμε την πίεση και την απογοήτευση που μας δημιουργούν.

Στην προσπάθειά μας αυτή είναι πιθανό να συγκρουστούμε με τους συνομιλητές μας προβάλλοντας αμφότεροι διαφωνίες, αλλά στο τέλος θα επικρατήσει η ρομαντική πλευρά και η τάση να ενωθούμε κάτω από μια κοινή επιθυμία. Η έμπνευση και η διαίσθηση θα λειτουργήσουν καθοριστικά στα θέματα που έχουν προκύψει.

Στις 23:28 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Ουρανό, επηρεάζει ώρες πριν και παράλληλα με τις προηγούμενες όψεις, οξύνοντας τον συναισθηματισμό μας.

Καλό θα ήταν σε ότι και αν εμπλακούμε αυτό το απόγευμα και το βράδυ να προσέξουμε τις κινήσεις μας που έχουν την τάση να είναι μελό και άκρως παρορμητικές. Όσο δύσκολο και αν είναι να μην κλωτσήσουμε σαν αγελάδες την καρδάρα με το γάλα, θα πρέπει να το κάνουμε προς όφελός μας.

Στις 3/3 πλέον στις 7:27 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με καλή διάθεση, δοτική και συναισθηματικά υπερβολική.

Το να αισθανθούμε ασφαλείς σε οποιονδήποτε τομέα είναι πρωταρχική μας ανάγκη, η οποία ταλανίζεται από την αντίθεση με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 10.46 το πρωί.

Η σφοδρότητα των συναισθημάτων μας είναι πολύ μεγάλη και ως το απόγευμα θα ταλαιπωρηθούμε στο να καταθέτουμε στους άλλους αιτήσεις προς υπογραφή.

Η μέρα δεν προσφέρεται για τυπικές διαδικασίες, ή διεκπεραίωση οποιασδήποτε οικονομικής εκκρεμότητας.

Στις 18:58 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 19:18 το εξάγωνο με τον Άρη, αλλάζουν εντελώς τη διάθεσή μας που γίνεται φιλική, ζεστή, αγαπησιάρικη, αισιόδοξη και δημιουργική. Νιώθουμε την ανάγκη να περάσουμε το βράδυ με δικούς μας ανθρώπους, να ετοιμάσουμε ένα ωραίο σπιτικό φαγητό, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να μοιραστούμε ήσυχες και τρυφερές στιγμές.

Στις 4/3 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της αφήνοντάς μας να αναλογιστούμε τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες, τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας. Η μέρα ως αργά το απόγευμα προσφέρεται για κάθε τι πνευματικό, χαλαρωτικό και οτιδήποτε που θα αγαλλιάσει το πνεύμα και την καρδιά.

Στις 5/3 στις 00:17 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με την Αφροδίτη επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργώντας την επιθυμία για διασκέδαση και οποιαδήποτε μορφή ψυχαγωγίας το προηγούμενο βράδυ. Η ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε όσα αισθανόμαστε μπορεί να μας βρει γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι στο οποίο θα παρακολουθούμε τους εαυτούς μας και τους άλλους, να εξωτερικεύουν τις προθέσεις τους.

Το τετράγωνο όμως με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 1:07 το πρωί επηρεάζει παράλληλα, δίνοντας το στίγμα της προσοχής σε όσα λέμε και κάνουμε. Ο κίνδυνος να απογοητευτούμε και να μας βγει ξινό το τραπέζι, είναι τόσο πιθανός όσο και το ότι υπάρχει αλατοπίπερο πάνω σε αυτό.

Στις 1:18 το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, για να μας ξεκουράσει και να ξεκουραστεί, από ένα άκρως αποκαλυπτικό διήμερο που προηγήθηκε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved