Τα SOS της εβδομάδας

 

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 3 έως 9 Μαρτίου

Όσον αφορά τους προσωπικούς πλανήτες, η Αφροδίτη είναι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδος, είτε ως enjeunie είτε ως mature, αφού σχηματίζοντας πληθώρα όψεων, δίνει θέλοντας και μη, τον ρυθμό στην καθημερινότητα μας. Φυσικά οι σχέσεις έχουν τον πρώτο λόγο αλλά το ίδιο ...συναρπαστικές μπορεί να αποδειχθούν και οι επισκέψεις μας σε καταστήματα ή χώρους αναψυχής, με την υποσημείωση οι τάσεις ευνοούν τις πολύ ιδιαίτερες επιλογές, εκείνες δηλαδή που έχουν φανατικούς υποστηρικτές μα και πολέμιους. Αν ήταν και οι όψεις ...νορμάλ, όλα θα ήταν τέλεια!

Όμως, μαζί την «ωραία» του ζωδιακού, ο Άρης προφταίνει να βάλει την δική του σφραγίδα στις εξελίξεις. Με δεδομένη την αντίθεση του με τον Ήλιο, το Σ/Κ αναμένεται να είναι εξαιρετικά «αγωνιστικό», με την περίσσεια ενέργεια και τον εγωισμό να δημιουργούν συχνά «εμπλοκές».

Main stream: Πρωτοβουλίες, αποφασιστικό πνεύμα. Ξεμπλοκάρισμα, «λύσιμο». Δημιουργικός συναγωνισμός, κατορθώματα. Τεχνικές εργασίες, σπορ, γυμναστική. Αγορές εργαλείων-οργάνων. Σεξουαλικό σφρίγος, κεραυνοβόλος έρωτας.

SOS: Έριδες, φιλονικίες, ατυχήματα, νευρικές κρίσεις. Αγορές εύθραυστων αντικειμένων. Αυθαιρεσίες. Αλήθειες που «σκοτώνουν».

__________

Το Σ/Κ βέβαια, έχουμε και τα πρώτα ραντεβού της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό... ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα αυτό που λέμε «καταστάσεις απείρου κάλλους»... Σε γενικές γραμμές και όσον αφορά τα συναισθηματικά θέματα, φαίνεται πως οι εκατέρωθεν επιθυμίες δεν είναι εύκολο να συμπέσουν, αντίθετα ενδέχεται να παρατηρηθούν «αδικίες» του τύπου «αλλού τρως και πίνεις...».

Main stream: Πρωτόγνωρα ερωτικά σχήματα και ανάλογες εμπειρίες. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Απόκτηση ιδιαίτερων ή σπάνιων αντικειμένων. Δύο σε ένα. Εκδηλώσεις ή δραστηριότητες που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο. Ψυχολογία, Αστρολογία. Υπερρεαλισμός.

SOS: Χωρισμοί, στενοχώριες, συναισθηματική σύγχυση. Διαδοχικές ανατροπές, πραξικόπημα. Προσβολή, προκλητικότητα, υπεροψία. Κρίσεις υστερίας. Αγορές, γενικά, με εξαίρεση οτιδήποτε συνδυάζει δύο ή ...περισσότερες γραμμές.

__________

Την Δευτέρα ο Ουρανός παραμένει στο παιχνίδι, αυτήν την φορά μέσω της συνόδου του με τον Ερμή. Την ίδια στιγμή όμως ο Ήλιος σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον Πλούτωνα και όλα είναι πλέον στον ...αέρα!

Main stream: Αλλαγές, μεταρρυθμίσεις. Επιστημονικά ή άλλα «περίεργα» ενδιαφέροντα. Εκπλήξεις, απροσδόκητες συναντήσεις. Απαλλαγή από ανεπιθύμητα πρόσωπα. Επανεκκίνηση. Ψυχολογία, Αστρολογία, Αποκρυφισμός.

SOS: Ηλεκτρονικές-ηλεκτρικές συσκευές. Νευρικές κρίσεις. Κεραυνός εν αιθρία, αλλόκοτες αντιδράσεις. Χρέη, ζημιές, δυσβάστακτες υποχρεώσεις ή εξαρτήσεις. Το τέλος ενός κύκλου. Εμπόδια από ισχυρούς, «μοιραίες» εξελίξεις.

__________

Στην συνέχεια και ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν το «τυχερό» ραντεβού της με τον Δία, την ...αναλαμβάνει ο Πλούτωνας. Η «σεμνή τελετή» θα λάβει χώρα την Πέμπτη, υπό το φως της Πανσελήνου, με συνέπεια να ...στενάξουν τα πατώματα!

Main stream: Μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, πάθος. Αγορές ειδών με ερωτικά vibes. Νυχτερινή ζωή. Αστυνομικά θρίλερ, ταινίες μυστηρίου. Καθαριότητα, ξεκαθάρισμα. Κληρονομιές, αποζημιώσεις.

SOS: Ζήλεια, φθόνος, απόγνωση. Αίσθηση απώλειας, πένθος. Κλειστοφοβία, σκοτοδίνη, εμμονές. Αγορές καλλυντικών ή τροφίμων. Δερματικά προβλήματα.

__________

Όσον αφορά την Πανσέληνο, που γίνεται στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, αναμένεται ως συνήθως να «τραβήξει» την ψυχολογία μας στα άκρα, είτε στην κατεύθυνση της υπερδιέγερσης, είτε του ...ύπνου!

Main stream: Ρομαντισμός, ποιητική διάθεση, δημιουργική μελαγχολία. Τέχνες, πολιτισμός. Σύνθεση του φανταστικού με το πραγματικό. Προσφορά υπηρεσιών, φιλανθρωπία. Χαλάρωση, σπα, μασάζ, αρωματοθεραπεία, βότανα. Θρησκευτικό συναίσθημα, διαλογισμός.

SOS: Απώλεια ελέγχου, παραστρατήματα. Αποπροσανατολισμός, χρήση ουσιών. Ενοχλήσεις στην υγεία, ψυχοσωματικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved