Star Stylist 3 Μαρτίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 3 Μαρτίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ποιος μίλησε για ομορφιά σήμερα και τι είπε;

Σίγουρα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, όταν έχει να κάνει με τις γυναίκες αλλά και η κομμώτρια δεν πάει πίσω! Βέβαια, σήμερα όλο και κάτι γίνεται, τουλάχιστον η Σελήνη κάνει μία καλή όψη το πρωί. Οι ευκαιρίες για φτιάξετε τα μαλλιά σας ή ό, τι άλλο θέλετε θα υπάρξουν, το θέμα είναι ότι εσείς μπορεί να μην έχετε όρεξη και να βαρεθείτε.

Στα μαλλιά σας αποφύγετε την βαφή και διαλέξτε το χτένισμα. Κάντε το να φαίνεται φυσικό. Οι γλυκές μπούκλες που ακουμπάνε στους ώμους και τα μικρά πιασίματα στο πλάι θα δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα νύχια σας για ένα μανικιούρ δεν θα έλεγαν όχι. Προτιμήστε όμως τις απαλές αποχρώσεις και αυτές που έχουν μέσα τους διαφάνεια. Τα χρώματα του γαλλικού είναι τα πλέον κατάλληλα για την σημερινή ημέρα.

Στο μακιγιάζ σας δώστε του να καταλάβει (όχι αποκριάτικο καλέ… μια κουβέντα είπα). Σήμερα με το μακιγιάζ σας μεγαλώστε τα μάτια σας. Δεν είναι δύσκολο! Βάλτε make up στο καπάκι του ματιού, λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του (πάνω- κάτω), καφέ ή γκρι σκιά στο καπάκι του ματιού και κάτω, μετά άσπρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού, μια λεπτή γραμμή eyeliner και μάσκαρα.

Η συμβουλή της ημέρας: Ποτέ μην βάζετε τη μαλακτική ή τη μάσκα στην ρίζα των μαλλιών, μαλακώνει τον θύλακα της τρίχας και έτσι υποχωρεί πιο εύκολα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Καρκίνες «εγώ πότε θα γίνω μάνα;», οι Ταυρίνες που τις βάλανε σε υαλοπωλείο και ακόμα τρέχουν οι υπόλοιποι, οι Αιγοκερίνες «κάνεις το καλό; Πάρε απόδειξη μπορεί ο παράδεισος να δουλεύει σαν εφορία αλλιώς να δωροδοκήσουμε την κόλαση» και οι Κριαρίνες «έχω αμνησία»… «τι έχεις;»… «τι έχω;».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved