2 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
2 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









11 έως 12 Ιχθύων

Σύμβολο: «Μυητικές δοκιμασίες μιας ομάδας υποψηφίων μελών».

Ερμηνεία: Η ένταξη σε μια ομάδα και η προσφορά έργου μέσα από αυτήν είναι η κύρια τάση αυτής της μοίρας. Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να έχει μια κλίση στην φιλοσοφία, την μεταφυσική, την παραψυχολογία αλλά και την πολιτική, το θέμα όμως είναι το πόσο μπορεί να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στο ατομικό και το συλλογικό. Σε αρκετές περιπτώσεις η ιδεολογική κατεύθυνση της ομάδας μπορεί να ευνουχίσει την ατομικότητα και να προσδώσει δογματισμό ή ακόμη και φανατισμό.

Καλή θέση για λογοτέχνες και καλλιτέχνες, γενικότερα.

Το απόφθεγμα της μοίρας αυτής: «Τα 'δωσα όλα στον ήλιο. Όλα, εκτός από τη σκιά μου» Guillaume Apollinaire

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Σίγουρα το «ρήξη και ανατροπή» που επαγγέλλονται οι πλανήτες, δεν είναι και η καλύτερη «υπόσχεση». Όμως, ...ανάγκα και Θεοί πείθονται! Σχετικά δύσκολα ή περίπλοκα προβλέπονται λοιπόν τα πράγματα για την χρονιά που μόλις άρχισε -διανθισμένη μάλιστα με ...σπαρταριστά επεισόδια- και αυτό οφείλεται στο ότι οι ενδείξεις είναι άκρως αντιφατικές. Από την μια ο Κρόνος, δημιουργώντας ένα μάλλον στενόχωρο πλαίσιο πιέζει για την λήψη αποφάσεων με γνώμονα τον ρεαλισμό και από την άλλη ο Ουρανός κάνει τα ...δικά του, επιδιώκοντας να αλλάξει το καθεστώς της προσωπικής σας ζωής. Κι άντε να ισορροπήσεις κάτω από τέτοιες συνθήκες! Η συνδυασμένη ενέργεια αμφότερων θυμίζει ...πραξικόπημα, εννοώντας τις απότομες μεταβολές που μπορεί να προκύψουν με το «έτσι θέλω» αλλά στην πράξη η ενέργεια των δύο πλανητών μπορεί επίσης να αποτυπωθεί στην εναλλαγή σχέσεων με όλως διόλου διαφορετικά χαρακτηριστικά (συμβατική επιλογή Vs διαφορετικότητα). Μια κοινή συνισταμένη πάντως και των δύο -για διαφορετικούς λόγους- είναι η διαφορά ηλικίας.

Οικονομικά

Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από έντονη δράση, ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αντίθετα μπορεί να σας φέρει σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν και η σταθερότητα δείχνει ...κομματάκι δύσκολη, μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη από μεμονωμένες ή άμεσες ενέργειες, ενώ και στον επαγγελματικό τομέα ...προηγούνται οι «αρπαχτές»! Παράλληλα βέβαια θα πρέπει να προνοήσετε, ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις έξωθεν επιβουλές κατά των κεκτημένων σας, ενθυμούμενοι ότι στον «νόμο της ζούγκλας» δεν χωρούν ...ευγένειες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved